Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17/L és 33/F, mit gondoltok róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17/L és 33/F, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz? Teljesen belezúgtunk egymásba szerintem..de nemtudom hogy mondjam el otthon..lehet hogy megtiltják..van itt aki ugyanebben a helyzetben van? esetleg beszélgethetnék valakivel erről aki már átesett egy ilyenen?
2012. dec. 2. 19:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ha egymásra találtatok! Reméljük a szüleid majd nem ellenzik...
2012. dec. 2. 19:26
 12/29 anonim ***** válasza:

Nem azért de egy 20 éves barátnőm egy 47 évessel van együtt. És tökéletesen meg vannak. :) DE!! 20 és 17 év között SOK KÜLÖNBSÉG van. Te még nagyon gyerek vagy.

Nekem volt tavaly egy ilyennel kapcsolatom ahogy betöltöttem a 18-at szülinapomon már dobott is. Ugyanis ő is mint a legtöbb a fiatalokra utaznak..mint írták előttem is FRISS ÉS ROPOGÓS... bármilyen szöveggel le veszik a lányokat a lábukról majd csattan a pofon. :)

De figyelj te tudod..ha ezt akarod akkor hajrá. :)

2012. dec. 2. 19:27
 13/29 A kérdező kommentje:

Mivel nem ismeritek a szitumat ezért nem tudjátok, tudom akkor jön a kérdés hogy minek írtam ki ha tudom mi a szitu....és a szex miatt tuti hogy nem..

na mindegy...köszi azért a válaszokat..és várok is még

2012. dec. 2. 19:27
 14/29 anonim ***** válasza:
miből gondolod h nem a szex miatt lenne veled?
2012. dec. 2. 19:30
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem értjük meg, mert ahogy írsz abból kiszűrődik, hogy éretlen fruska vagy. De senki nem áll az utatokba, max a szüleid. Kíváncsi lennék egy hónap múlva vagy egy év múlva. ÉS nehogy azt hidd, hogy sokkal idősebb vagyok nálad... mindössze egy év. Mégis eléggé érdekes. Nem tartom helyesnek.
2012. dec. 2. 19:31
 16/29 anonim ***** válasza:
42%

De ha úgyis össze jössz vele milyen válaszokat vársz?

Meg állítólag te ismered..biztos?? Le nyom neked oylan szöveget amitől elolvadsz megfektet azt sziia. vagy ha talál egy veled egykorút vagy fiatalabbat utána ő érte fut majd.. :) De nem értem MILYEN VÁLASZT VÁRSZ? Mindenki ellenezte te nem elégedtél meg a válaszokkal. Akkor döntsd el te, hogy hogy szúrod el az életed általában ha sokan írják a NEM-et meg kéne fogadni mert volt egy kérdés, hogy tanácsot kért nem fogadta meg a gyakori 99.99%a MEGBÁNTA, hogy nem fogadta meg a HASZNOS válaszokat! De te tudod. :) VÁGJ BELE AKKOR! Most jó? :) megfelel a válasz? :)

2012. dec. 2. 19:33
 17/29 anonim ***** válasza:
42%
Csak jól meg akar d*gni,aztán ott hagy egyedül!
2012. dec. 2. 19:35
 18/29 anonim ***** válasza:
95%

Ha az a pasi mentálisan egészséges, akkor hamar rád fog unni, mert te 17 évesen nem vagy hozzávaló partner sem agyilag, sem szexuálisan. Egyszerűen nem tudsz még neki annyit adni, h meg is tartsd. Egy idő után nem lesz közös témátok, nem egyfelé tart az életetek. Őt már nem kötik le a sulis sztorik, h mi volt matekon vagy az osztálykiránduláson. És a szex is csak azért érdekes veled, mert fiatal vagy. ez hamar el fog múlni. Ha nem lesz igazam, akkor meg az van, h az a pasi egy szellemileg visszamaradt gyökér vagy egy lúzer, akivel a vele egykorú nők nem állnak le, de nálad, a 17 évesnél menő.

29N

2012. dec. 2. 19:36
 19/29 anonim ***** válasza:
Gáz eléggé! Nem illetek össze felfogásilag sem.
2012. dec. 2. 19:37
 20/29 anonim ***** válasza:
Nézd, egy 17 éves lánynak "kapcsolat" alatt arra van szüksége, hogy tudja, hogy tudja, hogy bízhat valakiben, valaki, akit szeretni tud, és aki iránt tudja közvetíteni az érzelmeit, a fizikális együttlétekre kevésbé van szükségük. Egy 33 éves fickónak... nem tudom pontosan, mert ott már eléggé különbözik az emberek felfogása, de hogy a szexet inkább előnyben részesítik, mint a dolgok érzelmesebb oldalát (tiszt. a kiv.-nek). Onnantól kezdve pedig, hogy nem ugyanazt várjátok el egy kapcsolattól, miről beszélünk? Felesleges belemenned, mert most mondom Neked, hogy sajnos rossz vége lesz- tapasztalat. Ha érdekel, írj. De ha Te őszintén szereted, mi itt név nélküli válaszolók kevesek vagyunk ahhoz, hogy bebizonyítsuk: nagy hibát fogsz elkövetni, ha belemész... bár kívánom, hogy ne legyen igazam. Ez esetben sikeres és boldog párkapcsolatot :)
2012. dec. 2. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!