Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vers az exnek. Mit gondoltok róla?
Elbúcsúzom, hiszen nincs is mást tennem,
Ígérem ez az utolsó, hogy feléd lépést tettem.
Így alakultak a dolgok, s jobb ez így
Hiszen mi értelme, ha már darabokra tört a szív?
Mindaz, ami velünk történt pár hónap alatt
Örökkön-örökké egy szép emlék marad.
Most még is képzeletben egy percre eléd állok,
S szívemben a szerelmedtől örökre megválok!
ez maga a szakítás? én valószínűleg valami ilyesmit válaszolnék:
Tartottad volna meg versedet,
nem akartam beszélni többet Te veled,
Elég nekem a szakítás,
menj, boldogíts verseiddel valaki mást.
Vidd innen a versedet,
örülj, hogy nem etetem meg veled.
igaz én fiú vagyok, de én annyira gáznak érzem ezt a versírás témát:D
nem tom melyik csajnak jön ez be, de szerencsére én még ilyennel nem találkoztam (nem is lennék rá képes).
igen, második olvasatra már nekem is egyértelmű volt, hogy megcsalhatott - de mi a francnak írsz akkor ilyet bele, hogy örökkön-örökké szép emlék marad ami köztünk történt.
a nagy lóf**szt marad az!
így azért gáz a versed, mert túl kedves. legyél ironikus!
Írd át, ha mindenképpen verset akarsz.
Vagy nyomtasd ki így ahogy van, és etesd meg vele!
Megcsalt, te meg verset írsz neki? Ultragáz. Bocs, én romantikus típus vagyok, és a verseknek is meg lehet a helye egy kapcsolatban, de ez nem az a helyzet.
Egyetértek az előttem szólóval, ha mindenáron rímekbe akarod szedni, akkor legalább ne ilyen... sziruposat. Senki nem hinné el neked a vers alapján, hogy ezzel te tényleg elbúcsúzol a csajtól, inkább olyan érzése van tőle az embernek, hogy oké megcsaltál, de én akkor is imádom a lábat nyomát, csak saaaaaajna muszáj veled szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!