Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17/L és 33/F, mit gondoltok róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17/L és 33/F, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz? Teljesen belezúgtunk egymásba szerintem..de nemtudom hogy mondjam el otthon..lehet hogy megtiltják..van itt aki ugyanebben a helyzetben van? esetleg beszélgethetnék valakivel erről aki már átesett egy ilyenen?
2012. dec. 2. 19:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hozzád képest én még gyerek vagyok.

13 éves vagyok és a nyáron "összejöttem" egy 24 éves FÉRFIvel. Mikor a szüleim megtudták eltitolttak tőle. Persze én úgy is találkozgattam vele , a szüleimnek meg hazudtam. Falun történt ez az egész , mert nagyszüleimnél voltam , és a faluba mindenki rólam beszélt , hogy idézem "taknyos kölyöknek viszket a pin@ja" meg ilyenek..persze nem feküdtünk le , addig nem jutottunk , HÁL'ISTENNEK.

Szeptember elején szakitottam vele , mivel meguntam , hogy a szüleim kételkedtek bennem , meg , hogy nem nagyon akartak elengedni sehova.

Tapasztalatból beszélek : SOHA SEMMIT NEM BÁNTAM MEG ÚGY , MINT EZT! Már csak azért is , mert azóta ha valakivel kimegyek a városba szüleim első kérdése : hány éves az illető.

A vicc meg az benne , hogy ez a 24 éves pali komolyan gondolta , én meg a naiv 13 éveske belementem..

Ne tedd..nem éri meg ez az egész. Jön majd más.

Habár a mai világban mit számit a kor...de akkor se alakits ki komolyabb kapcsolatot vele. Sőt semilyent!

És ha ő is beléd zúgott vagy pedofil , vagy pedig szellemileg visszamaradott.

2012. dec. 2. 20:03
 22/29 anonim ***** válasza:
Én 17 ő 29 :) Írj ha gondolod :)
2012. dec. 2. 20:05
 23/29 anonim ***** válasza:

Tudod mindegyik csalódással végződő kapcsolat így kezdődik.."ő nem ilyen,ő szeret stb.."

21 évesen nem kezdenék 17 évessel nemhogy 33..

Bocs,de valami szerintem nincs rendben a fickóval.

2012. dec. 2. 20:13
 24/29 anonim ***** válasza:
Köztünk is nagy a korkülönbség,4 éve együtt vagyunk,együtt is élünk.
2012. dec. 2. 20:46
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

Tudod kérdező, az itt válaszolók nagy többsége az már régi motoros a szakmában, nem mai hajtás. A mi szerelmi, párkapcsolati tapasztalatunk jóval nagyobb, mint a tiéd.

De legalább a férfi "kollégákra" hallgatnál, mert ők tudják, hogy a te Don Juanod hogy gondolkozik és mire kellesz neki. Ők is férfiból vannak.

Téged sem tudna átverni egy nő, simán megmondanád a férfinak, hogy mi jár a fejében. De a férfiakat átveri. Mert jól megtanult illegni-billegni és bájosan pislogni.

De te úgy látom, menthetetlen vagy, mert úgy beetetett, hogy minden hülyeséget elhiszel.

Jól ráharaptál a csalira.

Tudod sok kislány tesz fel kérdést ezen a fórumon és sok 30-as férfi, akit férfitársaim simán lepedofiloznak.

A férfiaknak jó antennáik vannak, tudják, hogy melyik nő mire való, dugni, barátnőnek, asszonynakvalónak. Ők kategorizálnak.

De mindenki ott rontja el az életét, ahogy akarja. Csinálj amit akarsz.

Mi figyelmezettünk.

2012. dec. 2. 23:47
 26/29 anonim ***** válasza:
89%
Mit gondolunk róla.. Én személyszerint rendesen triplahátraszaltót dobok az ilyen korkülönbségtől. Egyúttal szánalmasnak is tartom. 33 éves férfi.. gyereket dug? Gyerekbe szerelmes? Korosztályában, sem kicsivel lentebb egyáltalán nem talál senkit. Az ilyen csak egy eltévelyedett kapcsolat lehet. Most nem így látjátok, lehet, érettebb fejjel viszont ugyanígy fogjátok.
2012. dec. 3. 00:32
 27/29 anonim ***** válasza:
21%

Mennyi elfuserált ember jár ide... Itt mocskolódtok, aztán meg a "25 éves fiú vagyok és még szűz, ez gáz?" kérdéshez írjátok hogy nyugi én 28 vagyok és még szintén szűz! A válaszolók 90%-a semmit nem tud az életről, és így ossza itt az észt!

Leányzó! Ha teljes az összhang, és jól érzitek együtt egymást, akkor minek hallgatnál ilyen irigykedő lúzer ökrökre?! Legyetek boldogok sokáig!

2012. dec. 5. 11:07
 28/29 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy a különbség pl egy 40 éves nő + 57 éves pasi és a kérdező szituációja között. Nem mindegy, hogy milyen korban ekkora a korkülönbség!

Arról nem írtál, hogy a pasi hogy áll a dologhoz? Felvállalna ország, világ előtt, hogy te vagy a párja, összetartoztok, közös jövőt tervez?? Vagy csak találkozgatni, szexelgetni akar veled???

NAGY KÜLÖNBSÉG!!

2012. dec. 7. 08:41
 29/29 A kérdező kommentje:
Felvállalja és szeret is:) Mostmár úgy gondolom hogy ez 99% hogy működni fog csak a szüleim reakciójától félek..de majd csak lesz valahogyan...köszönöm mindenkinek a válaszát még aki negatívat is írt...de mostmár tudom hogy boldogok leszünk..vagyis remélem :) én hiszek benne :)
2012. dec. 9. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!