Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen kifogásokat ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kifogásokat ismertek amivel elútasítottak és mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

- mivel , rengetegen panaszkodnak ezen az oldalon , gondolom élég sokszínü az elútasító szöveg is .... vagy mégsem ?

az általam legismertebb : - jelenleg nincs szükségem pasira , csak barátra , mert még nem hevertem ki az előző kapcsolatomat .....

( ha ezt meghallom már kezdek idegbalyt kapni , szinte kivétel nélkül ezt hallom mindegyiktől az utóbbi időben)

23f

2012. júl. 24. 08:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehet Én vagyok bunkó de azt szoktam mondani ha valaki nem kell, hogy: Nekem most nincs szükségem kapcsolatra megvagyok magamnak..nos lehet fujjolni de ez van....
2012. júl. 24. 08:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Legyünk csak barátok! Nem vagy az esetem!Most nem kell kapcsolat élni akarok! Nem keresek kapcsolatot!
2012. júl. 24. 08:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Nálam a favorit: "Túl jó vagy hozzám, keress magadnak olyat, aki megérdemel téged" Komment nem szükséges
 4/15 Robi.88. ***** válasza:
Gáz h az emberek nem mernek őszinték lenni:)
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez nem kifogás, hogy nincs szükségem kapcsolatra....van, aki teljesen jól van egyedül, többek közt én is. Ha majd szükségem lesz, igent mondok. A nem hevertem ki az előzőt sem kamu. jobb szeretnéd, ha összejönne veled és közben még az előzőre gondolna, mikor rajta fekszel?

Idegbaj pontos j.

2012. júl. 24. 09:01
 6/15 anonim ***** válasza:
"Jobbat érdemelsz!" -.- Ha már nem bírja őszintén megmondani az okot, akkor igazat adok neki. Igaza van, hogy jobbat érdemlek tőle... Valaki olyat, aki őszinte és nem csak kertel.
2012. júl. 24. 09:06
 7/15 anonim ***** válasza:

VAn barátom, van barátom, van barátom, van barátom, foglalt vagyok, foglalt vagyok, bocsi, nem ismerkedem. Kb. ezek.

A kedvencem a legbunkóbb lánytól: húzzál innen, hogy nézel ki?!

2012. júl. 24. 09:09
 8/15 A kérdező kommentje:

mind ismerős eddig , a legszarabb , hogy azelőtt mondják mielőt / mikor elhínád őket egy randira és ha igent mondanak akkor is kikötik , hogy csak baráti alapon ... amiből persze soha nem lessz több....

ti , hogy vagytok ezzel ?

2012. júl. 24. 09:09
 9/15 Robi.88. ***** válasza:
meg kell mondani h te nem haverokat gyujtesz hanem tobbet akarsz... sok hal van a vizben NO PARA :)
2012. júl. 24. 09:11
 10/15 anonim ***** válasza:
"Túl jól ismersz" iz dö beszt.
2012. júl. 24. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!