Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogásokat ismertek amivel elútasítottak és mit gondoltok róla?
- mivel , rengetegen panaszkodnak ezen az oldalon , gondolom élég sokszínü az elútasító szöveg is .... vagy mégsem ?
az általam legismertebb : - jelenleg nincs szükségem pasira , csak barátra , mert még nem hevertem ki az előző kapcsolatomat .....
( ha ezt meghallom már kezdek idegbalyt kapni , szinte kivétel nélkül ezt hallom mindegyiktől az utóbbi időben)
23f
Ez nem kifogás, hogy nincs szükségem kapcsolatra....van, aki teljesen jól van egyedül, többek közt én is. Ha majd szükségem lesz, igent mondok. A nem hevertem ki az előzőt sem kamu. jobb szeretnéd, ha összejönne veled és közben még az előzőre gondolna, mikor rajta fekszel?
Idegbaj pontos j.
VAn barátom, van barátom, van barátom, van barátom, foglalt vagyok, foglalt vagyok, bocsi, nem ismerkedem. Kb. ezek.
A kedvencem a legbunkóbb lánytól: húzzál innen, hogy nézel ki?!
mind ismerős eddig , a legszarabb , hogy azelőtt mondják mielőt / mikor elhínád őket egy randira és ha igent mondanak akkor is kikötik , hogy csak baráti alapon ... amiből persze soha nem lessz több....
ti , hogy vagytok ezzel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!