Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasi azt hisztizésnek veszi ha pl vele akarok lenni és ő meg hülye kifogásokat talál aztán erre megmondom neki a véleményemet?
Na várjál, már én sem tudom, Te mit akarsz.
Kicsit egyszerűsíthetnéd a kérdést, mert látszik, hogy nagyon zaklatott vagy.
minden pasi ilyen.....-.- de a legfájdalmasabb az h észre se veszik, viszont ha ez forditva lenne....phhűűűűűű
ezzel együtt kell élni.. mindig is ilyenek voltak, és mindig is ilyenek lesznek, mig világ a világ.. nincs mit tenni
Látom ide gyülemlett a sok feminista, szidni a férfiakat. :)
Szóval itt azért ki maradt pár info. Pl milyen kifogásokat ? Mert van akinek az is kifogás, hogy dolgozni kell. Szóval nagyon nem mindegy. Nem csak egy szemszögből kéne bemutatni a helyzetet és az alapján egyből akasztani máris...
Valószínűleg meg érdekled, ha utána is keresett.
én lány vagyok, de ez szerintem is hiszti.
amúgy meg, ha nem ér rá, és tényleg nem csupán kifogásról van szó, hanem egyszerűen nem tehet mást, akkor ne nehezítsd meg az életét, feltehetően ő is szívesebben lenne Veled. felesleges emiatt hisztizni - vagy ahogy írtad "megmondani a véleményed"
ha pedig, tényleg csak kifogást keres és tényleg nem akar Veled lenni, akkor gondolod a "véleménynyilvánítás" ilyen formája elősegíti, hogy Veled akarjon lenni...?
légy felnőtt és fogadd el, hogy a dolgok néha máshogy történnek, mint szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!