Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogásokat ismertek amivel elútasítottak és mit gondoltok róla?
- mivel , rengetegen panaszkodnak ezen az oldalon , gondolom élég sokszínü az elútasító szöveg is .... vagy mégsem ?
az általam legismertebb : - jelenleg nincs szükségem pasira , csak barátra , mert még nem hevertem ki az előző kapcsolatomat .....
( ha ezt meghallom már kezdek idegbalyt kapni , szinte kivétel nélkül ezt hallom mindegyiktől az utóbbi időben)
23f
Na most az itteni kifogások legtöbbjét nem értem miért nem jó?
Ha nem akarok senkit - mert tényleg nem - és odajön valaki hozzám, én meg megmondom, hogy bocs de nem akarok senkitől semmit, ebben mi a gáz úgy mégis?
Ha te elviszel "randira" egy lányt úgy, hogy megmondja, hogy nem akar semmit, akkor te vagy a h.ülye, nem ő...
Másik, hogyha van barátom, és miatta küldöm el, az már megint miért gáz? Mondja azt, hogy van barátja, de azért szívesen félrekúr veled vagy mi...??
Azért a gyk színvonal itt is befigyel...
Különben a kérdésre a válasz: "nekem inkább a plázaribik jönnek be". Én meg mondtam, hogy akkor jóvan, szia. :D
21L
"Még szükségem van egy kis gondolkodási időre, és addig ne is találkozzunk" - aztán mikor már 2 hónapja gondolkodott a lány, akiről akkor azt gondoltam, hogy életem szerelme, úgy hogy közben összejött másvalakivel, akkor rájöttem, hogy engem nagyon palira vettek. Ez még szépemlékű középiskolás koromban volt, szóval nem most, de néhány pofáraesés is kell az ember fejlődéséhez.
A legőszintébb, de egyben a legfájóbb is az, ha kertelés nélkül megmondják, hogy nem tetszel neki, aztán kész.
Bár hozzáteszem, én is sunyítottam ilyen helyzetben. Volt egy kolléganő még pár évvel ezelőtt, aki belém volt szerelmes nagyon, nekem viszont abszolút nem tetszett, így a közös érdeklődés hiányától kezdve a jobbat érdemelsz nálamig mondtam neki mindent, hogy ne bántsam meg, bár így sokkal rosszabb lett a dolog, mintha egyből megmondom neki, hogy nem tetszik.
30F
11 nek
- azt nem mondtam , hogy baj , hogy baratja van ...amenyiben tenyleg van....
- ami meg a tobbit illeti elmentem , ugy is neha , hogy azt mondta , hogy csak baratkent mert remeltem , ha jobban megismer akkor valtozik a helyzet .... de szar ugy , hogy elore kijelentik , hogy csak baratkent jon .... mert igy startbol limitalva erzem magamat es nem merek ugy kozeledni mintha nem jelentette volna ki ...
mert : 1) ugy erzem hulynek nez mert nem ertek a szobol
2) ugy erzem terhere van az ha tovabb probalkzok s ettol szarul erzem magamat
- az habori fel a legjobban , hogy egy ki**szot randira nem mentem meg ugy el lannyal , hogy ez a baratsag fa---sag ne lett volna kijelentve,
probaltam mar ugy , hogy a megismerkedestol szamitva nagyon hamar es kesobben is elhivni ....de minidg ugyan az az eredmeny
Sajnálom, akkor nálad van a hiba, nem náluk...
Kijelentik neked előre, hogy nem lesz semmi. Igazából hálás is lehetnél, hogy nem ötödik randi után közlik, hogy amúgy nem is volt semmi esélyed.
Előre korrektül megmondják, hogy ZERO sansz.
Akkor áruld már el nekem, hogy MINEK pocsékolod az idődet rájuk? Úgysem fognak megváltozni, úgysem fognak esélyt adni, láthatod, volt már hogy adtak esélyt?
Nem... Saját bőrödön tapasztaltad, és neked még így sem egyértelmű?
Nem a csajok hibája ez... Ők megmondták előre. Ott kellett volna őket faképnél hagyni és kész...
na koszi szepen..... akkor mgis mi a fas*zt csinaljak ha mind ezt teszik velem....
mi a lof*asz vetettem , hogy senkineksem kellek ?
nem egy ketto csinalt igy velem hanem sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!