Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsalja a párját, akit elvileg szeret, miért keres mindig kifogásokat?
Figyelt kérdés
Pl., hogy részeg volt, meg hasonlók.2010. dec. 22. 13:28
1/13 anonim válasza:
Mert az ember a saját cselekedeteit szereti teljesen logikusnak beállítani. Ez egy pszichológiai tény.
2/13 anonim válasza:
Ennek semmi köze a megcsaláshoz. Az ember MINDIG kifogásokat keres.
3/13 anonim válasza:
emebri tulajdonság, hogy hárítunk, terelünk, próbáljuk magukat a lehető legjobb színben feltüntetni
4/13 A kérdező kommentje:
De ez szerintem baromira nem tisztességes jellemre vall.
2010. dec. 22. 13:33
5/13 anonim válasza:
Akkor te se vagy tisztességes. :D
6/13 anonim válasza:
Nem csak egy-két ember ilyen ha nem nagyon sok :D
7/13 anonim válasza:
Hát, nem tudom, mennyire kifogás, ha pl. teljesen őszintén bevallom, hogy valamiért bosszúból, és mert jól esett, vagy mert nem kaptam meg mindent... De tény, hogy szeretünk logikus érveket keresni mindenre.
8/13 A kérdező kommentje:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:35
Na és mégis miért is nem?
2010. dec. 22. 13:45
9/13 A kérdező kommentje:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:43
A bosszú meg nem csak, hogy tisztességtelen, hanem szerintem alávaló dolog is.
A "nem kaptam meg mindent" szöveg meg úgyszintén tisztességtelen. Ha nem kap meg valamit, akkor előbb szakítson, és keressen olyat, akitől megkap mindent.
2010. dec. 22. 13:47
10/13 Rendesfiú/19 válasza:
Talán megcsaltak téged?
Amúgy szerintem is undorító dolog már csak a megcsalás is, és ezt nem lehet a részegségre fogni. Ha valaki részeg, attól még nem lesz más ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!