Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki megcsalja a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki megcsalja a párját, akit elvileg szeret, miért keres mindig kifogásokat?

Figyelt kérdés
Pl., hogy részeg volt, meg hasonlók.
2010. dec. 22. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:27

Nem, még nem csaltak meg, meg nem is szeretném, hogy megcsaljanak.

Csak nem értem, hogy az emberek többsége hogyan képes ezt ennyire könnyedén venni. Ha lenne egy barátnőm, és szeretném, és megcsalna, az úgy kb. a kapcsolatunk végét is jelentetné. Mindenfajta végiggondolás, megfontolás, második esélyt, stb. kizárásával. Nálam ezek nem jönnek szóba.

És furcsa a számomra, hogy másoknak meg igen.

2010. dec. 22. 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:
sztem nem bírod kielégíteni rendesen, ahogy ő akarná... de ajánlatos dobni azt aki megcsal... biztos érzed belül te is, hogy így nem igaz a szerelem.
2010. dec. 22. 17:06
 13/13 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Én akkor se csalnám meg, ha nem akarna lefeküdni velem:)
2010. dec. 23. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!