Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az, hogy folyton azon siránkoztok, hogy csak szexre kelletek a fiúknak? De az olyanokat akiknek nem csak arra kellenétek meg lesz@rjátok?!

Figyelt kérdés
Sok lány mondja, hogy neki csak egy normális pasi kell, de mikor végre jön egy akkor meg levan tojva. Ismerek elég ilyen történetet + ismertem a szereplőket (tudom, hogy rendes gyerekek) és megértem szegényeket. Valaki elmagyarázná nekem is ezt a jelenséget?

2012. dec. 15. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
mert azok rém rondák, vagy büdösek, és te összejönnél egy olyan lánnyal, akihez nem lenne gusztusod hozzáérni?
2012. dec. 15. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

"Te huzzal innen ret@rd@lt. Azt csinalok s irok ide ki amit akarok. Huzz vissza anyukadba ha nem tetszik. Kis luzer ismerem a fajtadat, maszturbalni jarsz erre az oldalra es meg te luzerezed az embereket! Reszvetem, oszinten sajnallak."

hahaha az értelem megnyilvánult újfent:D "sirok ide" jól mondod, kis síró pityogó:D kis bénáság

2012. dec. 15. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
45%

2.: ezt a kérdező írta? :D csodás...:D

öcsipók ha ilyen megnyilvánulásod van akkor a korodat max 16ra saccolom...inkább menj csinálj házit vagy játssz a Ken-babáddal ;)

2012. dec. 15. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert a "normális" más jelent neked meg más pl nekem. Valóban nem kéne olyan pasi aki nem vonz testileg hiába jók a belső tulajdonságai. Am. általánosítasz én sosem hagytam magam kihasználni és sosem nyígtam emiatt sem itt sem máshol.
2012. dec. 15. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Ó, ugyan már. A nagy normális pasik többsége is csak megjátssza magát, hogy lukra leljen végre... ;)
2012. dec. 15. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:

# 2

Rád most azért nem reagálok, mert nem akarok többet lesüllyedni a te szintedre. Amúgy ismerem a stilusodat 57%os, láttalak még más kérdéseknél imponálni!;) A többieknek meg kössz az értelmes válaszokat, jó látni, hogy egyesek még képesek rá ezen az oldalon.

2012. dec. 15. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
gratulálok, hogy csak eddig terjedt el az értelmi színvonalad:D Fogadjunk hogy azt hiszed, hogy összesen 100 ember használja ezt az oldalt, és a százalék mindenkinek az egyéni sorszáma xD Istenem, de szánalmas vagy xD xD erre nem is tudok már mit mondani:D:D csúnya is vagy, béna is a csajozáshoz, ostoba is:D hááát öcsém, nem irigyellek:D most próbálod játszani, ezt anem reagálok rá dolgot, közbe mneg te írkálsz privátokat ilyen primitív stílusba, de jól mondod, ennél lejjebb már tényleg nem tudsz süllyedni:D GRATULÁLOK:D
2012. dec. 15. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:

A sok "xD" ből viszont rá lehet jönni, hogy nem vagy több mint 16, ezt még azzal is alátámasztottad, hogy képes vagy egész nap a kérdésemet mocskolni. Engedd meg, hogy gratuláljak neked, képzeld el ha ilyen kitartással még értelmes dolgokat is csinálnál... Na de nem lehet mindenki ilyen időmilliomos mint te, van akinek élete is van tudod:)) Részemről le van zárva, nem fogok ilyen anonim IQ lightokkal versenyezni mint te, úgyis legyőzöl a rutinoddal és lesüllyedek a te szintedre.

További szép napot, and get a life noob!;)

2012. dec. 15. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
:D aha aha szokásos sablon duma, amit akkor szoktak nyomni, mikor nincs semmi érvük:D Én nem égetném magam azok után, hogy ennyire szánalmas kérdést raktam ki:D Az xd-zésekről meg, akinek van már diplomája tudod nem érdeklik olyanok, hogy egy kis szellemileg fogyatékos kérdésére helyesn írjon és ne smiley-kat írjon, azokat megtartja az értelmes kérdésekre és akik már elmúltak 10 évesek, te meg egyikbe sem tartozol bele. sajnállak, de most őszintén. Sz.r lehet ilyen ostobának lenni
2012. dec. 15. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!