Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket ez idegesít vagy lesz*rjátok magasról?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy például az a srác aki ismerkedett veletek, kiteszi, hogy kapcsolatban van egy csajjal(fészen). Titeket ez nagyon idegesít? Nem vagytok féltékenyek? Ilyenkor nem bánjátok meg, hogy nem jöttetek össze a sráccal, amikor volt rá nem is egy lehetőségetek? Illetve ilyenkor már másképp néztek az ilyen srácokra? F/162011. dec. 17. 22:17
1/6 anonim válasza:
kicsit hülyeségeket írsz. de, ha bejön a srác, akkor zavar. annyiban nézek máshogy rá hogy: a p*csába, foglalt.
de akkor meg már ne ismerkedjen tovább velem!
2/6 anonim válasza:
Ha nem jövök össze valakivel, akkor annak megvan az oka. Az, hogy szúrja-e a szemem, hogy mással jön össze, csak attól függ, hogy én utasítottam-e el. Mert ha igen, akkor természetesen nem zavar. De ha mondjuk ő nem akart semmit, és én igen, akkor természetesen nem esik jól, de sokkal büszkébb vagyok annál, hogy sóvárogjak utána. Még ha rosszul esik sem fogom kimutatni.
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi de másképp nem tudtam megfogalmazni. akkor te nem örülnél neki és utána már nem is érdekelne.
2011. dec. 17. 22:26
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen a büszkeség nagy úr. (másodiknak)
2011. dec. 17. 22:29
5/6 anonim válasza:
Én szerintem lesz.rom magasról...
Egy srác próbálkozik nálam, de vmiért többször is visszautasítom. Szerintem elég evidens, hogy tök nem izgat a tag, most hogy ki is teszi facebookra az állapotát, már kb annyi, mint a wc papír a sz.arnak...
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó mondasz valamit. biztos volt már ilyenben részed. vagy tévedek?
2011. dec. 17. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!