Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van, hogy néha nagyon aranyosak vagytok egy csajjal és keresitek, néha meg ugyanezt a csajt szinte lesz*rjátok?
Figyelt kérdés
Ha olyan kedve van,rámír facebookon,és tökaranyosan elbeszélgetünk,de aztán meg mikor én írok rá,akkor csak pár szót vált velem,utána lelép köszönés nélkül,és nem tűnik úgy,hogy nagyon beszélgetni akarna,hisz nem ír magától nagyon semmit,csak ha kérdezek (igaz,arra kedvesen válaszol). Élőben szinte mindig aranyos,kedves velem,de ott annyira nem közvetlen,mint facebookon.:D
20/L
2012. okt. 14. 15:37
1/3 anonim válasza:
Nem értem a problémádat. Ha élőben kedves, akkor mit érdekel, hogy facebookon milyen? Ha dolga van, elmegy a géptől, az az ő magánügye, nem nagyon tartozik senkire. A facebook szerintem pár tömör üzenetváltásra jó, de ilyen köszöngetések meg stb. nem kötelezőek, szerintem ezen ne akadj fenn.
2/3 anonim válasza:
En sokszor elmegyek msn-rol koszones nelkul, meg felallok a gepmellol es ugyhagyom, es van olyan beszelgetesem hogy csak 5-10 percenkent irunk egymasnak valamit.
Illetve olyan is van sokszor hogy koszones nelkul irok xD
3/3 anonim válasza:
Meg jatszok is msn kozbe teljes kepernyon es nem latom ha irnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!