Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmérgezi a nőt egy olyan kapcsolat, amiben undorodik a férfitól? Képes lesz valaha kilépni belőle?
Csak a pénz tartja már benne a kapcsolatban, igazából már régen lépne, de úgy látom, nehezen veszi rá magát. Megkérdeztem, sosem szerette a pasit, de a pasi bármit megvett neki, ezért maradt vele. Minden egyes szex alkalmával saját magától is undorodik. (A pasinak nagyon tetszik a nő, minden szempontból elégedett vele. Úgy tűnik, az egész problémából nem vesz észre semmit...)
Egyszerűen idegesíti már a férfi minden egyes dolga. Úgy tűnik, nagyon könnyen tudja manipulálni, szexszel bármit elér a pasinál.
Most szerelemre vágyik, és szerintem talált is egy megfelelőnek tűnő férfit. Egyszerű, intelligens, udvarias a pasas, én is ismerem, ezért merem ezeken kijelenteni róla.
DE: vajon képes lesz "lentebb adni"? Lesz-e bátorsága feladni a kényelmes életet? Megbánja vajon? Visszamenne-e egy olyan férfihoz, aki igazából a pénzével varázsolta el? Elég a Szerelem?
Munkája van, nem keresi agyon magát, de elvan.
Több mint 15 éve vagyunk jó barátnők, mindketten húszas éveink felénél járunk.
Köszönöm a válaszokat.
Őszintén megvan a lányról a véleményem amit inkább le sem írok.
Meg is érdemli, hogy undorodjon magától is.
Tudom, nem mentség, de a szüleitől menekült el anno, akkor költözött ehhez a pasihoz, iszonyat csóró volt, volt kb 2 db ruhája. Igazából a férfi felhúzta őt a gödörből.
A barátnőm, ismerem őt, és nagyon szenved már. Szerintem egész életében lelkifurdalása lesz emiatt. Épp elég neki. :(
2 dolog lehetséges:
1- Soha nem lesz képes elengedni a "szponzorát", titokban félrekúr, de az új srácnak érzései lesznek, szakítást követel, a barátnőd meg vergődni fog, de akkor sem szakít a gazdagabbikkal.
2- Szakít, ideig-óráig még nehezére esik megszoknia az új körülményeket, de majd belerázódik. Bűntudata nem lesz, nincs megmérgezve a lelke, mert egy agyatlan, önző dög, aki így képes eladni magát, kihasználni a másik felet, majd megmagyarázza saját magának is, hogy ő csak "belemenekült" abba a régi kihasználós kapcsolatba.
Kérdés, hogy a pénzéhség, vagy a család iránti vágya erősebb.
Nem Editnek hívják...
Azért nem dolgozott, mert amikor a pasival találkozott, 17 évesek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!