Kialakulhat-e valaha igazán bensőséges kapcsolat az anyámmal? 18/L
nekem valami hasonló volt. most 40 vagyok, és mostmár tudok teljesen nyíltan beszélni anyukámmal. lehet, a kor teszi, nem tudom. valahogy jobb most, mint régen.
akkor mindenre azt hittem, hogy kioktat. pedig nem, nagyon is igaza volt, csak későn láttam be.
Van olyan, hogy két személyiség (modern kifejezéssel) nem kompatibilis egymással. És nincs olyan szabály, hogy a szüleink a lelki társaink is kell, hogy legyenek.
Változni valószínűleg már nem fog persze, ha nem otthon laktok és ritkábban találkoztok, kicsit jobban örültök majd egymásnak.
Nem tudom, hogy fog-e valaha kialakulni a kapcsolat köztetek. Köztünk anyámmal megvolt, de ahogy felnőttem és megváltoztam és ő is, ez kezdett eltűnni. Ma már szinte semmit nem beszélünk meg, néha még köszönni sem szokott, ami nagyon rosszul esik.
Nem baj, ha ilyen közeli kapcsolatot akarsz majd kialakítani a gyerekeddel, de azért figyelj arra is, hogy ő is akarja. Voltak itt olyan anyák, akik túlzásba vitték a "kapcsolatépítést". Emlékszem volt egy lány, aki arról írt, hogy az anyja minden nap bement hozzá és a szexuális életéről kérdezett, ami a lánynak nagyon kínos volt.
Remélem érthetően tudtam fogalmazni két pohár bor után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!