Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmérgezi a nőt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmérgezi a nőt egy olyan kapcsolat, amiben undorodik a férfitól? Képes lesz valaha kilépni belőle?

Figyelt kérdés

Csak a pénz tartja már benne a kapcsolatban, igazából már régen lépne, de úgy látom, nehezen veszi rá magát. Megkérdeztem, sosem szerette a pasit, de a pasi bármit megvett neki, ezért maradt vele. Minden egyes szex alkalmával saját magától is undorodik. (A pasinak nagyon tetszik a nő, minden szempontból elégedett vele. Úgy tűnik, az egész problémából nem vesz észre semmit...)

Egyszerűen idegesíti már a férfi minden egyes dolga. Úgy tűnik, nagyon könnyen tudja manipulálni, szexszel bármit elér a pasinál.

Most szerelemre vágyik, és szerintem talált is egy megfelelőnek tűnő férfit. Egyszerű, intelligens, udvarias a pasas, én is ismerem, ezért merem ezeken kijelenteni róla.

DE: vajon képes lesz "lentebb adni"? Lesz-e bátorsága feladni a kényelmes életet? Megbánja vajon? Visszamenne-e egy olyan férfihoz, aki igazából a pénzével varázsolta el? Elég a Szerelem?

Munkája van, nem keresi agyon magát, de elvan.

Több mint 15 éve vagyunk jó barátnők, mindketten húszas éveink felénél járunk.

Köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 14. 18:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Én is dolgoztam diákként, de az elég kevés lett volna ahhoz, hogy fenntartsam az albérletemet...
2012. dec. 14. 18:57
 12/27 anonim ***** válasza:
A szülőktől azt írtad azért ment el, mert kb 2 nadrágja volt olyan csoró volt. Ruhákra bőven elég lett volna a diákmunka.
2012. dec. 14. 18:58
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

Azt mindenki nagyon jól tudja, hogy diákmunkából nem lehet megélni. Ha otthonról elkellett húzni (mondjuk a szülők miatt) és tanulsz mellette, max 25-30 ezret lehet keresni, ha abból albérlet, kaja és tanszer is kell, akkor az nem lesz meg. Ráadásul ennyi meló mellett nem lehet normálisan tanulni. Havi 6-7 északázás valami gyárban vagy teszkóban teljesen kikészít.

Nem azt mondom, vannak olyan szituációk, amikor tényleg bele van kényszerítve egy ilyen helyzetbe, különben mehet az utcára guberálni. Van ilyen szintű szegénység, nem kívánom senkinek.

De, ha közben van állása, amiből kijönne a lakbér, a kaja, egyszóval egy normális megélhetés, és csak a luxusra kell a csávó, az mondjuk gerinctelenség már.

2012. dec. 14. 18:59
 14/27 A kérdező kommentje:
És az életben vannak nagyon mocskos dolgok, nem minden a rózsaszín valóság, amit egyesek elképzeltek. A legrosszabb dolgokat az élet írta meg sajnos. És véleményem szerint az "útszéli munkahelynél" még ez a helyzet is jobb. Bár én nem hiszem, hogy ilyen sokáig ki tudnék tartani.
2012. dec. 14. 18:59
 15/27 A kérdező kommentje:
Istenem, nem azért ment el, mert 2 db ruhája volt. Szövegértelmezés! :D
2012. dec. 14. 19:00
 16/27 anonim ***** válasza:

"útszéli munkahelynél"

Igen kb az a különbség, hogy ő nem az út szélén várja a kuncsaftot hanem a meleg lakásba.

2012. dec. 14. 19:04
 17/27 anonim ***** válasza:

"Istenem, nem azért ment el, mert 2 db ruhája volt. Szövegértelmezés! :D"

"iszonyat csóró volt, volt kb 2 db ruhája. "

Mégis ezt az indokot írtad.

2012. dec. 14. 19:06
 18/27 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, sosem vitatta, hogy ő ribi és őt eltartják bizonyos szolgáltatásokért. Nem tartja magát szentnek, csak nagyon fél, hogy mi várja. Nincs még bátorsága kilépni. De ha egyszer megszületett benne a döntés, hogy felhagy ezzel az életformával és maga mögött hagyja? Én támogatom benne.

Igen, a luxusdolgok tetszettek neki, kinek nem? :) De csak ideig-óráig boldogítanak ezek is.

2012. dec. 14. 19:07
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már a drámázást, jó? Én éppen 3 hónapja töltöttem be a tizenhatot, amikor leléptem otthonról, mert a saját (alkoholista) apám molesztált! Nappal tanultam, éjszakánként egy nyomdában dolgoztam betanított könyvkötőként! Rohadtul nem a prostitúció az egyetlen megoldás! Az sokat elmond a te jellemedről is, ha ilyen alakokkal barátkozol. Mentegesd csak a kis pénzsóvár barátnődet, de azért legalább saját magatoknak ismerjétek el: a lány csak kapzsi és lusta, más baja nincs. Ha évekkel ezelőtt ELMENEKÜLT a szülői háztól, akkor most mi a fenének megy haza? Hirtelen mégsem olyan problémás a helyzet?
2012. dec. 14. 19:09
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem a ruha miatt lépett le. A szüleivel nagyon problémás a viszonya, erre már nem emlékszem pontosan, hogy mi volt. A csóróság csak egy pont, az anyja kiállhatatlan volt. Kb ő küldte, h menjen akkor K-nak, ha valami nem tetszik.

És ezért írtam utána, hogy már oda is visszaköltözne.

2012. dec. 14. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!