Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmérgezi a nőt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmérgezi a nőt egy olyan kapcsolat, amiben undorodik a férfitól? Képes lesz valaha kilépni belőle?

Figyelt kérdés

Csak a pénz tartja már benne a kapcsolatban, igazából már régen lépne, de úgy látom, nehezen veszi rá magát. Megkérdeztem, sosem szerette a pasit, de a pasi bármit megvett neki, ezért maradt vele. Minden egyes szex alkalmával saját magától is undorodik. (A pasinak nagyon tetszik a nő, minden szempontból elégedett vele. Úgy tűnik, az egész problémából nem vesz észre semmit...)

Egyszerűen idegesíti már a férfi minden egyes dolga. Úgy tűnik, nagyon könnyen tudja manipulálni, szexszel bármit elér a pasinál.

Most szerelemre vágyik, és szerintem talált is egy megfelelőnek tűnő férfit. Egyszerű, intelligens, udvarias a pasas, én is ismerem, ezért merem ezeken kijelenteni róla.

DE: vajon képes lesz "lentebb adni"? Lesz-e bátorsága feladni a kényelmes életet? Megbánja vajon? Visszamenne-e egy olyan férfihoz, aki igazából a pénzével varázsolta el? Elég a Szerelem?

Munkája van, nem keresi agyon magát, de elvan.

Több mint 15 éve vagyunk jó barátnők, mindketten húszas éveink felénél járunk.

Köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 14. 18:31
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igen, jogos. Tényleg pénzsóvár. :( De régebben ugyanolyan egyszerű volt mint akár én. A pénz kicsit szét is választott minket akkoriban, mert ő nagyon nagy lábon kezdett élni.

Nem mentegetem, ez a helyzet. A barátnőm, nekem nem tett keresztbe, nincs sok egyébként sem.

2012. dec. 14. 19:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Nem kell szépíteni a dolgot, nem is lehet. Aki pénzért csinálja valakivel, arra van egy szó...

Megérdemlik egymást: a pasi vett magának egy nőt, és elégedett, a csaj meg megkap mindent, amit akar, kérdés, hogy milyen áron. Ennyi.

Ha ki is lép a jó kis kényelmes életéből, az új kapcsolata csak ideig-óráig fogja kielégíteni.

Amúgy meg miből gondoljátok, hogy a mostani pasija visszafogadná? Szerintem ha "észrevenné a problémát", egyből nem lehetne olyan klasszul manipulálni. Pontosan azért, mert a pénzén annyi nőt vesz, amennyit akar.

2012. dec. 14. 20:03
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves kötészetes válaszoló, ne felejstd el, hogy nem mindenki talál munkát. Ha nem olyan településen laksz, ha nincsenek olyan munkaközvetítő vagy kapcsolati tőke ahol jó melót kapsz, akkor annyira nem rózsás a helyzet.

Az orzságban egész falvak vannak ahol soha senki nem dolgozott munkahelyen mert mincs meló. Nem tudhatod milyen a környezet.

Nem arról van szó, hogy ribi-e a csaj. Igen, ilyen döntést hozott. De attól hogy ribi, még ember. Vannak érzelmei is.

A luxus valóbban meg tudja babonázni az embert, különösen ha előtte nélkülözött, és eddig semmi ilyet nem látott. Az, hogy a gazdag pasi mellett szerető(ket) tart-e vagy otthagyja és boldogul pusztán a melójából, az az ő döntése. Az egyik érzelmileg a másik meg egzisztenciálisan rossz. Neki kell eldöntenie melyik a fontosabb.

2012. dec. 14. 20:25
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat.

És csak megjegyzem: ne ítélj, hogy ne ítéltess. Itt nyilvánvalóan mindenki hófehér életet él :)

Nem azért tettem fel a kérdést, hogy mindenki leK-zza. Megjegyzem, ha valakinek lenne ilyen lehetősége, elég sokan élnének vele. Csak hát ugye a NAGY ERKÖLCSÜK nem engedi. Hát persze :))

A rusnya dolgok a felszín alatt vannak mindig. Nem az volt a kérdésem, hogy K-e, hanem van-e lehetősége új életet kezdeni.

Ezt kellene értékelni, hogy fel akarja adni, nem pedig ítélkezni folyamatosan, kedves erkölcs-csőszök!

2012. dec. 16. 11:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát a barátnődnél biztos fehérebbet az tuti....véleményt kértél , kaptál. Ennyi.
2012. dec. 16. 13:54
 26/27 isshosenkin ***** válasza:

Nehéz helyzetben vagy.

Ha jó barátnő akarsz lenni, akkor azt mondod, hogy hagyja ott a pénzesbácsit, és valósítsa meg önmagát, keresse a szerelmet...Így megmentesz 1 életet

Ha viszont jó ember akarsz lenni, akkor azt mondod, hogy maradjon a kapcsolatába, mert ha eddig bírta, tovább is bírja, és ne használjon ki és ne verjen át más embereket. Így megmentesz TÖBB életet, sőt lehet családokat is

2012. dec. 16. 14:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Dehogy fogja otthagyni a jót megszokta akkor miért hagyná el, főleg ha eddig volt hozzá gusztusa akkor ezután is lesz.
2012. dec. 16. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!