Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tanuljak meg nélküle élni?
1 év 2 hónapja jártunk a barátommal...múlt héten megcsalt. Elmondta nekem közönyös arccal (bulismárolásról van szó, a lány nevére nem emlékszik mert részeg volt...) másnap, mire elkezdtem sírni de annyira szeretem és annyira kötődöm hozzá hogy kész lettem volna megbocsátani, de ő meg azt mondta hogy "már régóta nem volt jó neki ez a kapcsolat és inkább ne is folytassuk, mert legközelebb se tudna ellenállni egy lánynak". Megkért, hogy ne keressem többet.
De ... őszintén szólva fogalmam sincs hogy fogom ezen túltenni magam. Minden napom azzal végződött, hogy ő jóéjszakát kívánt. Minden problémámat elmondtam neki és a legszemélyesebb családi dolgainkról is tud, amikor a barátnőimmel összevesztem akkor is csak rá számíthattam... Nincs igazi legjobb barátnőm, sőt igazi barátaim sincsenek, csak olyanok, akikkel oké elvagyok,de nem lehet rájuk számítani.
Fogalmam sincs most mit kezdek magammal.Tényleg azt hittem hogy ez ilyen örök szerelem lesz.Mármint hogy összeházasodunk,meg minden...
Légyszi segítsetek...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!