Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Matyus1995 kérdése:
Miért félhet a barátnőm attól a kijelentésemtől, h:" ő a mindenem, és nélküle nem tudok élni"?
Figyelt kérdés
Ma mondtam neki,és azt mondta,ő nem szeret a komoly dolgokról beszélni,és h megilyedt,és menekül a komoly dolgok elől. Elveszíthetem őt ezért?2012. okt. 3. 21:26
3/6 anonim válasza:
FIam, 17 évesen (a nicknevedből ítélve) ez egy elég durva kijelentés.
Valószínűleg a lányzó nem érzi ennyire elkötelezettnek magát, igen, megiJedt. Ha tovább sokkolod ilyen infókkal (amik valljuk be, ennyi idősen túlságos ragaszkodást tükröznek), tényleg elveszítheted őt. Ne akard megláncolni, magadhoz kötni, mert ha nem érez ugyanilyen komolyan irántad, megrémülhet, lelkiismeret furdalása lehet miatta, és az is lehet, hogy ezért lesz vége a dolgoknak köztetek. Haladjatok szépen lassan a dolgokkal, ne ömleszd rá az érzéseidet ilyen szinten, mert a válaszából úgy tűnik, ő erre még nem áll készen!
4/6 anonim válasza:
ez kicsit érzelmi zsarolás. Tegyük fel, hogy tönkremegy a kapcsolat - ennyi idősen azért ez sokszor előfordul - és majd nem mer szakítani, mert te meg akkor nem tudsz nélküle élni. Én is beparáznék
5/6 anonim válasza:
Én is megijednék egy ilyen kijelentéstől..
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen..és teljes mértékben így van..ahogy mondtátok...9 hónapja járunk-..úgy éreztem,h ez elvárás,h ilyen fontos nekem...de lehet akkor rosszul ítéltem meg.
2012. okt. 3. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!