Megvolt mindenem az életben de elvesztettem, hogy tegyem túl magam ezeken? Bővebben lent.
Szia. Megértelek. Mondjuk nekem nem volt ilyen drasztikus bukásom, de tény, hogy régen egy jól menő családi vállalkozás tagja voltam, a cég ma már épp csak vegetál. Mondjuk nekem egy hülyeségem volt, ami felszínességnek tűnhet, az egy sportautó. Az meglett, immár a negyedik van, ezt meg is tudtam tartani. Veled ellentétben én sosem akartam egyszerre több csajt, de szerencsés vagyok a párkapcsolatomban, ami 12 éve tart.
Lehet, hogy valamit elrontottál, túl nagyra vágytál, esetleg ártottál másoknak, megaláztál embereket és a sors ezt adta neked. Én csak arra tudlak biztatni, hogyha tényleg ügyes srác vagy és sokra vitted 18 éves korodra, akkor elég fiatal vagy és újra tudod kezdeni és hamar visszahozhatod az egykori életedet. Higgy benne és akard. Fel a fejjel.
Megkérdezhetem, hogy mi történt? Egyik pillanatról a másikra ennyi mindent nem szoktak elbukni.
Előbb kellett volna gondolkodnod.Ha tele voltál pénzzel ilyen fiatalon,akkor okosan félre is kellett volna tenned,hogy "szegényebb" időkben tudj mihez nyúlni.
Azt,hogy "gazdagon" sok csajod volt,és most szegények azok le se szarják a fejed,nos ez jó tanulópénz,hiszen így legalább tudod,hogy nem érted voltak oda,hanem csak a pénzedért.
A jó ruhák még megmaradhatnak ,akárcsak a sportos külső.Ez nem változtat azon,hogy csóró lettél.A kocsiról meg az a véleményem,hogy sok embernek 40 évesen nincs kocsija..Még lehet pár kocsid az életben.Az csak egy tárgy..
Könnyen jött, könnyen ment.
Ez egy lecke volt, hogy átértékeld, mi az, ami igazán számít az életben. Bár szerintem kissé fiatal vagy ehhez.
Valóban kell sok-sok pénzre és rengeteg barátnőre?
Ugyan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!