Nagyon, Nagyon, Nagyon szeretem a párom! Ő nekem a mindenem! De ez így nem jó mert ebben tönkre megyek! Megoldás?
Nem bírom..semmi nem érdekel, csak ő, félek elhagy, félek jobbat talál és ezzel már az agyára megyek..hogy tudnám ezt magamba rendezni, hogy ne bolonduljak bele a gondolatába mihez kezdek magammal ha elveszítem???????21/L
2éve együtt..
Minden kapcsolatnál van félsz, főleg az elején, aztán a helyére lép a bizalom, a kötődés. Te pedig pont az ellenkezőjét írod, méghozzá hogy Te nem lehetsz elég jó neki. 21 évesen mondjuk ez belefér, de legyen már több önbizalmad!
Amikor énvelem (bocsi hogy leírom)szakított 'életem szerelme', azt hittem itt a vég. Voltam vagy 23 éves. A ztán több hónapi tipródás után jöttem rá, hogy 23 évesen nem vagyok még vénlány, nem maradtam le semmiről, úszik még elég hal a tengerben.
De a jelenre koncentrálva: Ne nyomd el így az érzéseiddel, és ne adj ki magadból mindent! Lehet az övé a szíved, 100%ban, de ne kételkedj magadban, Veled azért van, mert szeret, mert olyan lány vagy neki, aki megfelelő a számára. Felesleges őt "üldözni" kételyeiddel.
Nálunk a barátom aggodalmaskodik, teljesen indokolatlanul.
Nála ez valószínűleg a korábbi kapcsolatai miatt alakult ki, mert általában őt hagyták el. 2 éve vagyunk együtt, ő 29 éves, és imádjuk egymást. Tisztában van vele, hogy szeretem, de mégis fél attól, hogy elhagyom. Maga a téma nem kerül szóba szinte sosem, de gyakran mond pl. olyat, hogy belehalna ha elhagynám. Vagy sokszor kérdezi meg, hogy ugye örökre vele maradok, és nem fogom elhagyni? Mivel okot soha nem adtam rá hogy kételkedjen bennem, így csak erre tudok gondolni, hogy a régi dolgok miatt aggódik ennyire.
A helyzet pikantériája, hogy eleinte én is nagyon féltem attól, hogy elhagy valaki másért. Ez nálam rövid ideig tartott, mivel még a hülye is látta, hogy totál oda meg vissza van értem.
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg ezt az egészet normálisan, mert az idegeskedés teljesen fel fog emészteni. Mi is megbeszéltük, és azóta már sokkal nyugodtabb a párom.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!