Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki, hogy a mindene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy a mindenem és szeretem nagyon-nagyon? Vagy vàrjak? 22ff

Figyelt kérdés
4 hònapja ìrtam neki névnapjàra, melyben célozgattam arra hogy bejön és remélem vmikor megismerhetem(külföldön vtam). Vàltottunk pàr levelet, semmi extra. Azòta semmi, most viszont hozzàszòlt az egyik képemhez, bejelölt myv..en, meg beszélgetést kezdeményezett.Vàrjak v térjek rà? 14hònapig külföldön dolgozom még.
2011. máj. 1. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem még várj
2011. máj. 1. 00:20
 2/2 anonim ***** válasza:
várj aztán egész életedben bánd, hogy nem tetted meg..egyszer élünk, nem tudhatod mi történik ha nem mondod el neki.De ne támadd le rögtön, próbálj meg először burkolt jeleket küldeni neki, hátha kapcsol!
2011. máj. 1. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!