Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a "se vele, se nélküle" kapcsolatról?
Figyelt kérdés
Mit gondolsz, hogy alakulhat ki ez, mik lehetnek ennek az okai és mi a kiút ebből a helyzetből?2012. szept. 27. 20:46
1/16 anonim válasza:
az hogy az ilyen kapcsolat tönkre tesz
2/16 anonim válasza:
volt benne részem.. tönkretettük egymást.. de tényleg..
3/16 anonim válasza:
Túl összetett és bonyolult na meg terjedelmes lenne ezt kifejteni de a válasz egyszerű hagyd a gec-be :D
4/16 anonim válasza:
én ilyenbe vagyok nem is tudom mit tegyek...
5/16 A kérdező kommentje:
#3 Ha van időd írd le, szívesen elolvasom mit gondolsz erről.
2012. szept. 27. 20:54
6/16 anonim válasza:
borzasztóan tönkretesz lelkileg,és mégis akarod,kell.a legeslegrosszabb.most lett vége a kapcsolatomnak és bele akarok halni(persze,tudom,nem fogok,de baromi rossz)
7/16 anonim válasza:
utolsó! az nagyooon rossz érzés :/ én a mai napig érzem azt az érzést,amit akkor kaptam :( remélem mielőbb jobb lesz neked!ezt az érzést,a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám :(
8/16 AndreaMariann válasza:
Őrület a legfelsőbb szintekig.
Én is ebben vagyok,és brutál.
9/16 A kérdező kommentje:
Írjatok bővebben, nyugodtan "kiírhatjátok" magatokból a dolgot ha gondoljátok.
2012. okt. 17. 21:33
10/16 anonim válasza:
Én 2 évig voltam ilyenben és teljesen kikészített. Hála égnek megismertem a mostani barátomat és ő "kimentett" abból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!