Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed a "se vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a "se vele, se nélküle" kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Mit gondolsz, hogy alakulhat ki ez, mik lehetnek ennek az okai és mi a kiút ebből a helyzetből?
2012. szept. 27. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem, hogy lehet valaki ilyen kapcsolatban benne? Eleve rossz, ha nem tudod, hogy akarsz-e vele lenni. Miért nem könnyebb szakítani? Sokkal hamarabb fel lehet dolgozni, mint szenvedni a másikkal. Aztán még azidő alatt találhatnál is magadnak mást, jobbat.
2012. okt. 17. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Bár vannak olyanok, akik szeretnek szenvedni...
2012. okt. 17. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát sajnos néha ha az ember annyira szeret valakit, akkor még így is jobb vele lenni, mint sehogyan sem.
2012. okt. 17. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert az emberek unatkoznak. Nincsenek értékeik, ezért kiváló táptalaj nekik ez a szenvedéssel teli kapcsolat.

Amelyik ember értékes (belsőre), annak nincsenek ilyen gondjai.

2012. okt. 17. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
hogy ezt se veled se nélküled, mindig valahogy csak az egyik fél érzi így a másik ki fog lépni idővel.
2012. okt. 28. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Önsorsrontó emberek szerencsétlenkedése. Én is voltam ilyenben, vettem egy rohadt mély levegőt és kiszálltam. Végleg. Szerencsére én megúsztam komoly sebek nélkül, mert elővettem a jobbik eszemet és akármennyire kib@szottul fájt, megálljt parancsoltam a szívemnek. A pasit elküldtem a fenébe. Nagyon erélyesen léptem fel, gyakorlatilag megfenyegettem, hogy ne merjen megkeresni. Tel. számot változtattam, letiltottam mindenhonnan. Persze idejött az ablakom alá, de rendőrséggel fenyegettem, akkor feladta szerencsére. Persze közben majd belehaltam. De áldom az eszem, hogy összeszedtem magam. csak így lehet véget vetni ennek. Több ismerősöm is van, akik ilyenben vergődnek. Az egyikből egy ribanc lett, mindenféle gusztustalan pasas megd*gta már, mert teljesen megőrült. A másik gyakorlatilag alkoholista lett, hetente szakít-kibékül a pasival, aztán amikor szakítás van épp napirenden, a csaj úgy bemar, hogy gyakran el is ájul. Úgy tudom, hogy már elmeosztályon is kezelték, mostanában neki is súlyos elmezavarai vannak: mondta, hogy azért vitték be legutóbb, mert kiesnek neki órák a tudatából amikor nem tudja mit csinált. Ha józan, akkor is agresszív, már alig vannak barátai. Mindenkit az ellenségének tekint, mert más ugye nem értheti ezt a "különleges" "karmikus" kapcsolatot a pasijával és ők egymásnak vannak teremtve pedig... Mindegy, ijesztő mindenesetre:S Nem hiszem, hogy bárki miatt is érdemes ilyen állapotba kerülni.
2012. okt. 28. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!