Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csináltok, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csináltok, ha nem kelletek Neki? Mivel győzöd meg magad arról, hogy az élet nélküle is megy tovább?

Figyelt kérdés
(a gyengébbek kedvéért a szerelmi csalódásra gondolok, meg ilyesmikre)

2012. szept. 19. 20:12
 1/8 TOMAtm ***** válasza:

egyszerűen sz*rok rá,minek lettél szerelmes olyanba akinek nem kellesz?

am meg a 3J a barátod,és kihúz a bajból ilyenkor.

Jack,Jim és Johnnie,

2012. szept. 19. 20:14
 2/8 ASOT ***** válasza:
100%

De az élet az egy hosszú könyv! Ami fejezetekből áll!

Van akinek csak 2-3 fejezetből, van akinek 100-ból, vagy 200 ból! És ha véget egy fejezet akkor lapozunk.

----------------------------------

Vannak gyengébb és vannak erősebb emberek. (ezt nem testileg értem)

Van aki képes hamar túllépni, van aki pedig sír és szenved.

Emberek vagyunk így az élet mindig megy tovább, mindig fel kell állni, nem csak szerelmi csalódás létezik a világon és nem az a legrosszabb dolog! Van azoknál sokkal rosszabb is!

Csak aki még gyerek vagy tanul vagy nincs semmi felelőssége az úgy gondolja ennél nincs rosszabb dolog az életben.

(Aki nem egy anyu apu kedvence aki burokban nő fel és minden az ölébe hullott egész életében, annak ez a legrosszabb)

ÉS nem otthon kesergünk!

2012. szept. 19. 20:19
 3/8 A kérdező kommentje:
még válaszokat!)
2012. szept. 19. 20:24
 4/8 ASOT ***** válasza:
100%
nem kapsz több választ amíg nem közlöd, hány éves vagy és milyen nemű!
2012. szept. 19. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Az en taktikam az volt, hogy folyton azt mondogattam magamban, hogy nem erdemelt meg engem, emrt nem is, mert megcsalt es azonfelul lefoglaltam magam, sokat sportoltam.
2012. szept. 19. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha csak ismerkedtünk, randizgattunk, akkor egyszerűen ismerkedek másokkal, keresek új kiszemeltet.

Ha kapcsolatba voltunk korábban, vagy nagyon szerelmes voltam, akkor keresek valami pasimentes elfoglaltságot, hogy lekössem magam, és ha készen állok, akkor ismerkedek.

2012. szept. 19. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Pont ez a kulcsszó,hogy nem kellek neki. Ez elég. Nem kellek neki? Ő jár szarabbul, akkor meg se érdemelt. Volt már párszor ilyenem, hogy szakítottak velem. És bőven elég, hogy mindegyik megbánta és jöttek volna könyörögni nekem.

Nemrég is ilyesmi történt, szakított velem 4 hónapja az exem. Megmondtam neki amiket gondolok és letöröltem mindenhonnan. Olyan ember, akinek nem kellesz, nem is való az életedbe, még szép, hogy megy tovább nélküle is! :)

22/L

2012. szept. 19. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:

14,5/L

tessék:D

2012. szept. 20. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!