Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a Normális csajok a Normális Élet? Többi lenn---->
Miért ilyen rossz a mai világ és miért ilyen nehéz megélni benne??Hol van a boldogság és a szerelem mint a régi szép időkbe???
Régen nem kellett ennyit küzdeni valakiért vagy bármi,de akkor nem is voltak csalodások....Mostanság csak a fiatal terhes lányok sokaságát látom és a páva, illetve azt képzelek amit akarok emberek vannak..
Valaki esetleg tud is normális lenni???Vagy csak fel akar vele törni a csúcsra....amit nem így kell csinálni mert egyszer csak visszaűt az Élet és akkor másszon ki belőle aki tud.....
Valaki mondja meg
nincs rá helyes válasz :S
aki normális, és egyszer csalódás éri onnantól ribanc lesz.
engem például nem ismer senki.
22 vagyok, és nem arcoskodni akarok, de boldog lehet az a lány aki egyszer megszerez. Mivel én beszari vagyok rájuk várok.
első:D
Fiacskám...:Dhát nem nevezném annak...de ki ahogy érzi.
második---
én épp hogy nem várok rájuk mert lehetne barátnőm csak az a lányok többségébe tartozik és öket nevezik vagy pénzéhesnek vagy k-nak:D
jol meg kell gondolni kivel állsz össze manapság...
jajj jönnek már a sztereotípiák is, hogy a lányok többsége pénzéhes.... hát persze erre a legkönnyebb fogni a sikertelenségedet... hány éves vagy?
Tudjátok pont ez a baj,h mindenki belefut egy alkalmiba(csak h legyen valakije) és vagy átverik vagy ő veri át a másikat....és igen vagyok olyan idős ahhoz hogy egy komoly kapcsolatba kerüljek,házasság és legyenek gyerekeim és mivel nem ismersz így nemtudhasz semmit rolam és igen meglepödnél rajtam ha tudnád..na de nem firtatom és igen kiállok amelett h pénzéhesek mert mivel folyamatosan ismerkedem randik minden,csak valahogy mindig kiderül valami és h a fél nem érett egy komoly kapcsolatra...és igen 10%-a a nőknek normális ilyen szinten....
jóó értem akkor a 30-as éveid közepe végén járhatsz... akkor is hülyeség ez, h a nők 10%a normális a többi k*rva és/vagy pénzéhes...
de ezek szerint ha találni akarsz valakit akkor lejjebb kell adnod az elvárásaidat mert a te etalonodnak úgy látszik nem jössz be. meg őszintén én is megriadnék ha az első randin már érezni lehetne, hogy a srác már kb. az esküvőt tervezgeti. (ettől függetlenül még akarhatok komoly kapcsolatot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!