Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a Normális csajok a Normális Élet? Többi lenn---->
Miért ilyen rossz a mai világ és miért ilyen nehéz megélni benne??Hol van a boldogság és a szerelem mint a régi szép időkbe???
Régen nem kellett ennyit küzdeni valakiért vagy bármi,de akkor nem is voltak csalodások....Mostanság csak a fiatal terhes lányok sokaságát látom és a páva, illetve azt képzelek amit akarok emberek vannak..
Valaki esetleg tud is normális lenni???Vagy csak fel akar vele törni a csúcsra....amit nem így kell csinálni mert egyszer csak visszaűt az Élet és akkor másszon ki belőle aki tud.....
Valaki mondja meg
jóó értem akkor a 30-as éveid közepe végén járhatsz... akkor is hülyeség ez, h a nők 10%a normális a többi k*rva és/vagy pénzéhes...
de ezek szerint ha találni akarsz valakit akkor lejjebb kell adnod az elvárásaidat mert a te etalonodnak úgy látszik nem jössz be. meg őszintén én is megriadnék ha az első randin már érezni lehetne, hogy a srác már kb. az esküvőt tervezgeti. (ettől függetlenül még akarhatok komoly kapcsolatot)
hoho,áljunk meg azért egy percre,nemérted miröl beszélek...m1
lejebb adni???miböl?? hogy hazudjon a pofámba,vagy hogy ott basszon át ahol csak lehet,megbizhatóság,őszinteség alap dolgokat kérek....de sokan a sexnél többet nemtudnak adni...sajnos...
akkor miröl beszélünk???
és egy partnerem sem érezte h első randin már azt éreztetem h nekem már gyerek kell töle vagy hasonlo...ha valami összejön képes vagyok addig várni ameddig a másik fél nem akarja ugyanezt mint én....félreértetted egy kicsit amit irtam...
Sziasztok!
Ajánlanék Nektek egy klassz oldalt, ami nekem sokat ad:
Inspirációk és gondolatok olyan nőknek, akik merik a koronájukat az élettől elfogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!