Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy nélküle is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy nélküle is élvezzem az életet?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátommal és őrülten szeretem. Ő az első komoly kapcsolatom. Mikor vele vagyok mindennél boldogabb vagyok viszont amikor elválunk egymástól csak rá bírok gondolni és sírhatnékom van hogy nincs velem. Pedig tudom hogy másnap újra látom.
2012. aug. 29. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el bulizni, beszélgess a barátnőiddel, menj el egy masszőrhöz, hidd el attól még felkel a Nap holnap is és lehetsz boldog, ha nem vagy mindig a párod mellett. Azért előtte is léteztél valahogy, mielőtt megismerted, nemde...:-)
2012. aug. 29. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Hisztis tinipi.csa vagy. Mi itt a kérdés?
2012. aug. 29. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
hmm ismerős érzés.. az elején nekem is repkedtek azok a bizonyos pillangók vagy mik de aztán ahogy teltek a hónapok egyre monotonabbá vált az egész, többet veszekedtünk/vitatkoztunk már egészen apró dolgokon is sajnos.. a vége az lett, h ma szakított velem.. a barátnőm. Amúgy próbálj valami mást csinálni tereld el a figyelmed az meg nem baj ha többet gondolsz rá! Beszéljetek telefonon, webcamozzatok ha nem vagytok együtt úgy is lehet kommunikálni és ez némileg enyhíti a hiányát. Nekem anno segített..
2012. aug. 29. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem én is,csak mi 9 hónapja vagyunk együtt.Amikor a barátnőimmel vagyok,akkor is folyton csak rá gondolok és tulajdonképpen csak vele érzem jól magam.Akármit próbálok csinálni..
2012. aug. 29. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!