Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk és ezt én nem bírom ki. Alig aluszok, alig eszek, csak sírok, nem bírom nélküle. Mit tegyek?
Én akkor kezdtem el sportolni. Ezt javaslom... Ha nem megy az alvás akkor egyszerűen fáraszd le magad annyira, hogy magába húzzon téged az ágy.
De ne rohanj még egy kapcsolatba mig nem telt el egy kis idő
Ha te szakítottál vele, és megbántad, mert szereted, akkor próbálj visszamenni hozzá! Ilyenkor hiába vagy te a lány neked kell kezdeményezni, nyelni ha bunkó (mert jogosan lenne az ) (ha lány vagy egyáltalán )
Ha ő szakított veled, akkor gondolj bele: - Nem voltál neki elég jó? mutasd meg neki mit hagyott ki!!!
Ha lány vagy, vegyél fel csinosabb rucikat és flangálj előtte sokszor azért annyira ne feltűnően és flörtölj előtte sok sráccal! De ne szaladj bele egy másik kapcsoltba csak azért, hogy legyen valakid vagy, hogy pótolja az űrt a szívedben! Mutasd meg neki, hogy összeszednél bárkit, ha akarnál!
Ha fiú vagy: Kezdj el edzeni, izmosodj, hordj szexi feszülős, kivágott pólókat, trikót, mutasd meg az izmaidat miután kigyúrtad magad! Beszélgess lányokkal, szigorúan csak a lány előtt, nevess velük! Mutasd meg, hogy milyen izmos, jó humorú, vidám, érett pasit dobott!
One does not simply make another try with an ex. Biztos hogy lány. Ne hallgass az utolsóra. Egyszerüen lépj tovább... Ennyire "egyszerü" fölösleges több időt olyan emberre pazarolnod, akivel már egyszer nem sikerült.
Ilyen az élet és a párkapcsolatok. Ha egyszerüen valami nem megy nem kell erőltetni. Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!