Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számomra nagyon nagy problémáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márk1985 kérdése:

Számomra nagyon nagy problémával, kérdéssel fordulnék hozzátok! Barátnőmmel aki 26 éves most szakítottunk. Lehet van valakije?

Figyelt kérdés

Nem volt teljesen vita mentes a kapcsolatunk. Én sokat féltékenykedtem, de ez igaz volt rá is.3 évig voltunk együtt. De ugy hogy hozzánk költözött és együtt voltunk éjjel nappal. Nagy volt a szerelem. Mindent megtettünk egymásért. Úgy éreztem Ő az igazi és így volt vele Ő is. Most haza költözött. Elég messze lakik. Megkért, hogy ne keressem, de miután haza költözött egyszer taliztunk rá egy hétre. Sírt és mondta, hogy hiányzom és szeret. Utána megint csak mondta telefonba, hogy ne keressem fel sem vette a telefont mikor hívtam pedig előtte mindig hívott. Lehetséges, hogy van már valakije akivel a napi dolgokat megossza és szeretheti? (előtte mielőtt jártunk 2 évig szerelmes volt belém csak nem foglalkoztam vele).

Nagyon hiányzik és nagyon szerelmes vagyok belé még mindig!

2012. júl. 13. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs senkije, csak felejteni akar, és könnyebb úgy ha nem beszél veled.
2012. júl. 13. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:

sajnálom...

sok minden lehet.

1; van valakije, de nem ezt indokolja a viselkedése

2; lehet, van valami olyan betegsége, ami miatt, nem akarja, hogy te emészd magad

3; régebben ő is nagyon szeretett, de az évek alatt elmúlt nála, akár a viták, akár a féltékenykedéseitek miatt és nem akar egy olyan kapcsolatban élni, ami nem olyan, mint amit elképzelt

segíteni nem tudok, de ezeket gondold végig, és bár tudom, hogy nehéz lehet nem féltékenynek lenni, legközelebb fogd vissza magad, mert az meg tud ölni egy kapcsolatot...

2012. júl. 13. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elkövetkező hónap nagyon nehéz lesz neki, ha érintkezik veled, csak még inkább. Ezért nem akar beszélni veled.
2012. júl. 13. 10:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Beszéltem Vele telefonon. Azt mondta,hogy próbáljam lefoglalni magam. Még egy hete folyamatosan keresett. Miattam jött fel Pestre,hogy találkozzunk. De komolyan azóta semmi érdeklődés irántam. Nem tudom mit tegyek. Nehéz lenne elfelejteni mert nagyon szeretem. Ennyi idő után ilyen hamar bele mehet egy másik kapcsolatba? Nyitott lenne már másra? Márk
2012. júl. 13. 11:16
 5/5 A kérdező kommentje:
És teljesen "hideg" velem. Vissza tudnám hódítani valahogyan?
2012. júl. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!