Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs életem nélküle? Miért érzem ezt?
A barátommal egy éve vagyunk együtt,minden nap szoktunk találkozni(hétvégén),általában 5-kor és estig együtt vagyunk.Viszont ma a nagyszüleimnél vagyok,csak délelőtt láttam őt egy kevés ideig.Itt is vannak barátnőim,el tudnám velük tölteni az időt,de még sincs kedvem senkihez,csak hozza.Úgy érzem senki mással nem érezném jól magam most.
Ez miért van?
Én meg 3 éve vesztem össze egy lányal, azóta is rendszeresen látjuk egymást, de nem személyeskedésből. (vagyis nem beszélgetés és egyebekből, hanem kényszerből), és mióta összevesztünk, már minden hidegen hagy.
2-3 hetente mindig rámdudál egy autó, meg kikerül az úton, mert majdnem elütött. Nem olyan emós érzés, hiszen nem akarok meghalni, csak úgymond "tökmind1" mi történik, nem haverkodom azóta, eldobtam őket, fogván hogy mindnre azt mondtam "nincs kedvem...", meg ha volt is, hamar hazajöttem, ha dumáltunk akkor se ott volt az agyam, szóval kibontakozni se tudtam a baráti körben, így lassan de szinte mindet eldobtam, vagy nagyon lehalványult a szintünk.
Nincsenek terveim a jövőre, és ennyi.
Zavar hogy ilyen vagyok, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!