Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom nélküle elképzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom nélküle elképzelni az életem! Szerintetek lehet még belőle valami?

Figyelt kérdés
Annyira egymáshoz illünk és ő sem tud meglenni nélkülem. Az összeköltözést tervezgetjük, de ennek ellenére a legjobb barátnőjének nevez. :( Minden öleléssel, simogatással felcsillan bennem a remény és nagyon rosszul érzem magam ha arra gondolok, hogy összejöhet mással. De amíg a legjobb barátnőjének nevez addig nem mondhatok neki semmit se erről. Reménykedjek még? Abban hiszek, hogy minket egymásnak teremtett az ég (tényleg tökéletesek lennénk egymásnak, kiegészítjük egymást) csak azt nem tudom hogy összejövünk-e valaha.
2012. febr. 26. 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha annyira egymásnak teremtett titeket az ég, össze fogtok jönni

egyébként meg tedd szóvá hogy mi lenne ha...:D

2012. febr. 26. 09:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok én is. Mi is tervezzük az összeköltözést, nagyjából már meg is beszéltük hogy hogyan is lesz. Ha valami történik, mindig egymáshoz rohanunk, nagyon sokat vagyunk együtt. Mikor lett barátnője, akkor nagyon megviselt a dolog, de mindig az járt a fejemben, hogy de én a legjobb barátja vagyok, és tudom, hogy engem is nagyon szeret. :) Így valamennyire elviselhető volt.Most mind a ketten kapcsolatban vagyunk, de még mindig a másikat hívjuk, ha valami történik. Egymás nélkül szerintem létezni sem tudnánk. Ezt már nem egyszer elmondtuk egymásnak. Így belegondolva örülök neki, hogy nem jöttünk össze. Lehet, hogy hamar elveszett volna a kapcsolatunkból a varázs. Így pedig minden jó, persze azért nem mondom, hogy nem gondolok rá, hogy mi lett volna ha összejöttünk volna. Aki azt mondja, hogy nincs igaz fiú-lány barátság, hát akkor annak itt egy nagyon jó példa, hogy igenis létezik! Persze jogos, ha valaki azt mondja, hogy de éreztünk egymás iránt vonzalmat, de nem engedtünk neki! :) Szóval kedves kérdező először beszéljétek meg a dolgot. Ha esetleg nem úgy alakulna ahogy azt te szeretnéd, akkor se legyél elkeseredve! Legyen meg az a tudat, hogy van egy barátod, akire tényleg mindig számíthatsz! :)

18/L

2012. febr. 26. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!