Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 éves a párkapcsolatom! Imádom a párom, nem tudnám elképzelni nélküle az életem, mégis vonzódok más férfiakhoz is! Normális ez?
Szia!
22 éves vagy.Fiatal.Teljesen normális.Az lenne a baj, ha nem.És ez nem is vonzódás, hanem inkább tetszik neked valamiért.Talán azért, hogy azzal, hogy önbizalmat szerzel, látod, hogy másoknak is tetszel és ez jó érzés.
Minden ember megnézi a másikat(nőt,férfit).Sokan bevallják maguknak, sokan nem.Te ezt megtetted és jól.
Ami még fontos itt, hogy két éve vagy együtt a pároddal és boldog vagy és hűséges, viszont te is tudod és mindenki, hogy az emberek keresik az újat , a jobbat, a "mást".Ez nem azért van , mert valami nem jó a párodban, hanem azért mert nyitott vagy, nem vagy zárkózott tipus.Érdekelnek az emberek.Én úgy gondolom,hogy kell egy kis fantázia és kell, hogy egy kicsit szabaddá tedd a lelked.Nem hiszem, hogy az jó útra vezet, hogy ha ezeket magadbafolytod , mert amikor már 40-50 éves leszel, és már vannak gyerekek is, akkor már nem nagyon fognak megnézni a férfiak és te sem ,mert már olyan dolgokkal vagy elfoglalva, mint a háztartás, munka, gyerekek nevelése.Kell ez neked is és minden fiatalnak, hogy annak is érezze magát.Ilyenkor kell , hogy tomboljanak a hormonok és a szabadság érzése, mert ezek egyszer ki fognak égni és akkor már nem is igazán teheted meg ezeket.
Söt én azt mondom , hogy ilyenkor kell az embernek magát úgymond kiélni, mert késöbb már sokkal felelőség teljesebbnek kell lenni.
Nem kell emiatt rosszul érezned magad.
Semmi gond ezzel, szereted a párodat, de attól megnézhetsz másokat.Ami a fejedben és a lelkedben játszódik le, azt soha senki nem fogja megtudni és az a te szabadságot.Ne vond meg magadtól, mert késöbb be lehet fordulni és nem tudod majd miért.
:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!