Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan 2 éves a párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 2 éves a párkapcsolatom! Imádom a párom, nem tudnám elképzelni nélküle az életem, mégis vonzódok más férfiakhoz is! Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 22:54
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja!22 éves nő vagyok!
2009. febr. 17. 22:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
van akinél igen,van a kinél nem...ez sok mindentől füg.. a vonzódás mértékétől miylenségétől,komolyságától.. így leírás alapján nosmárlis,csak szimpla kémia.. ha iylet érzel ajánlom h közeledj méginkább a párodhoz,és el fog múlni a vonzódás
2009. febr. 17. 23:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem annyira komoly,mármint nem csalnám meg vagy ilyenek, csak megijeszt a dolog,mert még nem éreztem ilyet!
2009. febr. 17. 23:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális vonzalom normális, végülis nem vagy fából. Ha érzelmileg is vonzanak, az már más kérdés.
2009. febr. 17. 23:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Csak példának: egyik volt osztálytársammal álmodtam, aki mellesleg soha nem tetszett, de eléggé szexuális álom volt!
2009. febr. 17. 23:05
 6/15 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne ... nekem is szoktak ilyenek lenni...
2009. febr. 17. 23:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

22 éves vagy.Fiatal.Teljesen normális.Az lenne a baj, ha nem.És ez nem is vonzódás, hanem inkább tetszik neked valamiért.Talán azért, hogy azzal, hogy önbizalmat szerzel, látod, hogy másoknak is tetszel és ez jó érzés.

Minden ember megnézi a másikat(nőt,férfit).Sokan bevallják maguknak, sokan nem.Te ezt megtetted és jól.

Ami még fontos itt, hogy két éve vagy együtt a pároddal és boldog vagy és hűséges, viszont te is tudod és mindenki, hogy az emberek keresik az újat , a jobbat, a "mást".Ez nem azért van , mert valami nem jó a párodban, hanem azért mert nyitott vagy, nem vagy zárkózott tipus.Érdekelnek az emberek.Én úgy gondolom,hogy kell egy kis fantázia és kell, hogy egy kicsit szabaddá tedd a lelked.Nem hiszem, hogy az jó útra vezet, hogy ha ezeket magadbafolytod , mert amikor már 40-50 éves leszel, és már vannak gyerekek is, akkor már nem nagyon fognak megnézni a férfiak és te sem ,mert már olyan dolgokkal vagy elfoglalva, mint a háztartás, munka, gyerekek nevelése.Kell ez neked is és minden fiatalnak, hogy annak is érezze magát.Ilyenkor kell , hogy tomboljanak a hormonok és a szabadság érzése, mert ezek egyszer ki fognak égni és akkor már nem is igazán teheted meg ezeket.

Söt én azt mondom , hogy ilyenkor kell az embernek magát úgymond kiélni, mert késöbb már sokkal felelőség teljesebbnek kell lenni.

Nem kell emiatt rosszul érezned magad.

Semmi gond ezzel, szereted a párodat, de attól megnézhetsz másokat.Ami a fejedben és a lelkedben játszódik le, azt soha senki nem fogja megtudni és az a te szabadságot.Ne vond meg magadtól, mert késöbb be lehet fordulni és nem tudod majd miért.

:):):)

2009. febr. 18. 00:04
 8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!:)
2009. febr. 18. 01:34
 9/15 anonim ***** válasza:
13%
Ha mashoz is vonzodsz ,szaz szonak is egy a vege ,nem szereted igazan.Valami nem stimmel koztetek ezert probalsz kibuvot talalni.Amikor minden tokeletes es dul a szerelem eszedbe sem jutna masra nezni. Vagy legalabbis nem olyan szemmel. Igy te nem IMADOD a parod csak alltatod magad .
2009. febr. 18. 05:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod,hogy ha szeretek valakit,akkor már más nem is tetszhet?????
2009. febr. 18. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!