Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy nem voltam szerelmes a páromba most mégis üresnek érzem az életem nélküle?
Figyelt kérdés
Most vetettem véget,egy 9 hónapos kapcsolatnak.Nem voltam szerelmes,de szerettem mint egy barátot.Ő volt a legjobb barátom,minden vele beszéltem meg,a bizalmasom volt.Nélküle teljesen egyedül érzem magam,üres az életem.A barátnőimet is elhanyagoltam,így ők már új barátokat találtak maguknak:(
Lehet,hogy rossz döntést hoztam amikor kimondtam,hogy vége?
2009. aug. 25. 22:41
1/2 anonim válasza:
Ha nem voltál szeretlmes nem hoztál rossz döntést.Talán csak a megszokás hogy van veled valaki.Azért érezheted üresnek az életed.Majd találsz mást akit szeretsz.
2/2 anonim válasza:
nem hoztál rossz döntést, nincs másik ilyen barát akivel mindent meg tudsz beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!