Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 év alatt, nem volt képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év alatt, nem volt képes összegyűjteni 15 ezer ft-ot, arra hogy elmenjünk kiruccanni. Jogosan vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Barátommal ez a 3. közös telünk már. Előző 2 évben mindig elmentünk 4 éjszakára egy apartmanba, karácsony és szilveszter között. Felesbe fizettük mindig a költségeket.

Szülőkkel lakunk mindketten, és nem aludhatunk egymásnál soha, hiába vagyunk évek óta együtt, sőt még felmenni se szoktunk egymáshoz. Az utcán, autóban fagyoskodunk.

Szóval érthető hogy ez nekünk nagy dolog hogy végre elmehetünk fűtött szobába kettesben lenni pár napra.

Meg volt beszélve már előző télen hogy megyünk ebben az évben is. Erre most kitalálta hogy ő nem akar menni mert nincs pénze. Pedig semmilyen különös kiadása nem volt amúgy, 160 nettót keres, és nem fizet se lakbért se semmit. Ebből egy év alatt nem volt képes eltenni 15 ezret, előző években érdekes mód nem volt ez gond pedig.

Én nem is dolgozok mert tanultam eddig, és mégis előre gyűjtögettem zsebpénzből hogy el tudjunk menni megint.

Úgy érzem hogy hazudik, mert nem akar menni, de azt nem meri megmondani. Mostanában amúgy is furán viselkedett velem, beleköt mindenbe, meg olyan közömbös.

Én 21 éves vagyok ő 25.

2012. dec. 12. 14:57
1 2
 11/19 ASOT ***** válasza:

Akkor érteném scak meg h nem akar összeköltözni, ha beteg lenne az anyja vagy a tesója és neki kéne a fél háztartást otthon megoldania.

De gondolom nem így van.

És ha nem így van , másképp nem hátrányos helyzetűek, akkor csak a duma megy már jóideje.

Csak Kifogás duma, kifogás, duma...te meg jobb lesz ha mihamarabb észbekapsz, hacsak nem akarod még így folytatni vele évekig aztán majd rájössz h elb@sztál éveket az életedből , egy autós kapcsolatra.

2012. dec. 12. 15:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy valószinüleg semmi komolyat nem várhatok tőle, de én szeretem, nem tudom mit csináljak. :(
2012. dec. 12. 15:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg,ha annyira oda van a csaj a dologért,ő is el rakhatott volna rá.Vagy mindenben pénzelni kell?Szerintem a csaj csak veteti magának a dolgokat ,tipikus kihasználási eset.
2012. dec. 12. 15:24
 14/19 A kérdező kommentje:

Amint írtam felesben fizetnénk, és én elraktam a saját 15 ezremet.

Az szerintem nem elvárható hogy én fizessem az egész 30 at, úgy hogy nem is dolgoztam eddig. Csak a lényeg főleg azon van, hogyha nem akar menni, akkor megmondhatná a szemembe, nem ilyen mellébeszélés kellene.

2012. dec. 12. 15:30
 15/19 ASOT ***** válasza:

Egy kicsit mesélj már a családi szitukról.

- kicsi a lakás nálad meg náluk is?

- vagy a szülők morcosak?

- vagy nincs egyikőtöknél sem külön szoba?

a szexet még megértem, hogy nem meritek otthon mert kicsi a lakás és mindenki hallja, nade csak ott lenni egymással sem...

2012. dec. 12. 15:36
 16/19 A kérdező kommentje:

Nálunk kicsi a lakás, vékony falakkal, vékony ajtóval. Tehát az egyik dolog hogy jól sem érezzük magunkat itt, mert egész este szüleim hangos beszélgetését kell hallgatnunk, tisztán behallatszik minden, még a tv se nyomja el. Másik dolog, hogy ők nagyon maguknak valóak, és azt mondják zavaró hogy nem pihenhetnek nyugodtan, mert feszélyezve érzik magukat attól is hogy barátom egyáltalán a szobámban van.

Náluk jók a körülmények, nem hallatszik át semmi, csak ott meg az a baj hogy úgy érzem, engem valamiért nem szeretnek a szülei. Emiatt én nem szivesen "pofátlankodok" oda. Főleg hogy mindig csak este 10 körül tudunk találkozni leghamarabb, igy meg főleg tiszteletlenségnek érzem hogy odamegyek. De ő sem hív igazán, szóval mintha nem is akarna változtatni a helyzeten.

Szóval az évek alatt megszoktuk ezt hogy autóban télen-nyáron.

2012. dec. 12. 16:00
 17/19 anonim ***** válasza:
pedig 15-20 ezret alaphangon megérne, hogy 4 nap 3 éjszaka szexeljek. gondolom nem sakkozni szoktatok ha végre összejön, hogy egy ágyban tettesben...
2012. dec. 12. 16:00
 18/19 ASOT ***** válasza:

Ezek szerint neki tökre mindegy.

Ahol nem látják az embert szívesen és feszélyezve is érzi magát oda nem is megy szívesen. :)

Nálatok csak a különköltözés/összeköltözés édeskettesben dolog oldaná meg a problémát.

De őszintén szólván őt ezt hidegen hagyja és nem is érdekli.

Nem, ebből nem lesz semmi, ez sosem lesz jobb, mertő így áll hozzá és ő nem is fog szerintem változtatni.

Kíváncsi vagyok meddig fogod így bírni....

2012. dec. 12. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Most bunkó leszek: ha szereted és nem akarsz vele szakítani, akkor megérdemled.

Nyisd fel a szemed Cicafül! Itt már komoly gondok vannak! Ennek úgyis vége lesz valamilyen nyiffnyaff semmitmondó indokkal!

2012. dec. 12. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!