Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátom dobott, mert megcsalt és stb. és ha bunkó vagyok vele, vagy utálom, akkor ő van felháborodva és ugy beszél velem mint egy sekivel?

Figyelt kérdés
Pedig kb semmit nem csináltam,ő miatta lett vége a kapcsolatunknak, szerettem volna akármeddig tudja jól,de amit művelt,nemtudok vele normálisan beszélni.
2010. máj. 10. 09:29
 1/8 A kérdező kommentje:
szerintem jogos ha utálkozom de neki nincs joga
2010. máj. 10. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
minek beszélsz vele egyáltalán? szakíts vele meg minden kapcsolatot, és szevasz.
2010. máj. 10. 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, NEM SZERET! Mit kell ezen gondolkodni?

Egy szót sem ér meg ez a faszi. Dobd a fenébe!

Mondd meg neki hogy VÉGE!

2010. máj. 10. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha akármeddig szeretted volna, akkor talán még legalább szereted, vagy talán szerelmes is voltál belé, ezek után az ember nem ilyen stílust vár és ha szereted akkor nem szeretnéd őt bántani akrámit is tett, szóval nem állnál vele szóba vagy legalább nem "senki"-ként kezelnéd. Jah, hogy ez nem így van?? Akkor egyszerűen Te is ugyanolyan képmutató vagy mint ő, egyikőtök sincs jogosan felháborodva, pont megérdemlitek egymást...
2010. máj. 10. 09:38
 5/8 A kérdező kommentje:

mivan?:D:D

már rég nem vagyunk együtt,nemis beszélek vele, csak néha irogat nekem hogy vegyem viszsa mert ujra akarja kezdeni,én meg elhittem,utánna meg szinte röhögöttt rajtam. Én meg az ilyenekért jogosan mondok neki ilyenolyan csúnyát,és ő is,pedig semmi joga.ÉS ő kezel senkiként engem,nem pedig én!!

2010. máj. 10. 09:44
 6/8 A kérdező kommentje:
és ő egyáltalán nemis szeretett engem,csak kihasznált amikor jártunk.ÉS ezért jogosan utálkozom fele,meg amiért átvág.
2010. máj. 10. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű:

NE állj vele szóba, nézd levegőnek, kérdez valamit légy bunkó.. ha ő felháborodik, mondd azt neki, hogy: Nem értem mit vársz tőlem, te is ilyen bunkó voltál/vagy velem.

Nálam is eljátszotta ezt az exem, de én leépítettem... azóta ha meglátom, átmegyek az út túl oldalára, ha köszön, ránézek, aztán undor kifejezéssel a tudtára adom, hogy hagyjon békén, felejtsen el.

Az azért hozzátartozik, hogy nálunk ő csalt meg, ő cserélt le egy másik lányra, és még neki volt feljebb..ráadásul évekkel később tudtam meg, hogy ő terjesztett rólam pletykákat, és később meg előadta, hogy mi mennyire jó barátok "lettünk". Egyszer meg szerettem volna vele beszélni, hogy mit és miért mondott, erre ő nem volt hajlandó, én meg közöltem vele, hogy akkor többé ne keressen. Hívott, írt, nem vettem fel, nem válaszoltam... ennyi Azóta jobban érzem magam...

Ja és ha véletlenül szóba is állna velem, az tuti, hogy két maflást adnék neki... pedig nem vagyok verekedős :D de nagyon-nagyon megérdemelné...

2010. máj. 10. 09:48
 8/8 A kérdező kommentje:
miénk is hasonló.De nálunk is ő csalt meg.Lealázott és közölte h lehetünk barátok....nem beszéltem vele kitöröltem mindenét.
2010. máj. 10. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!