Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon bunkó?
Külföldre költöztem és emiatt gimis harmadikos vagyok (19 évesen) mert halasztanom kellett. Néha mikor a suliról van szó, vagy hogy most (kivételesen) kaptam egy rossz jegyet, elkezd engem ócsárolni a barátom (már napok óta folyamatosan) hogy hát már amúgy is rég be kellett volna fejeznem a sulit, és hogy itt vagyok ennyi idősen érettségi nélkül. Ezerszer elmondtam neki hogy ez engem bánt (NEM IGAZ HOGY NEM FOGJA FEL) és ne mondja, de úgy látszik hogy le se fos.sa..
Ma megint elkezdte és most már csúnyán odaszóltam, hogy fogja be a pofáját, erre elkezdett visszabeszélni, hogy engem ez miért bánt meg mit zavar, és mint ha mi se történt volna meg neki állt volna feljebb elkezdett pillázni, hogy hát ő nem mondott semmi rosszat, ez így van és kész... Fel tudtam volna pofozni.
9-es. Ja, hogy te így szoktál viccelődni, szóval a barátnőd fogadja el és kész?
De nem veszed észre hogy ő nem vevő az effajta humorra?
Tudod mindenkivel másképp kell/szabad humorizálni.
Mivel tisztában vagy vele, hogy őt ez bántja, hiszen többször is szólt már miatta, igazán leállhatnál. Persze csak ha számít neked bármit is, és ha meg is szeretnéd tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!