Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem bunkó?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, a barátom meg 14.

nem vagyok valami magas 162 cm a barátom meg 166 körül

és mindig beszól a magasságom miatt-.- eljön mellettünk egy néni és beszól h még a néni is magasabb nálam.énmeg mondtam neki viccböl h ha 8m-er magas lesz szóbase állok vele ő meg elkezdi h tök égő h 16 éves vagyok és ő magasabb..

és nemtom engem ez tök zavar.. de sztem még gázabb lenne h magasabb lennék..

2012. júl. 16. 00:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ha ilyennel szekál nem szeret téged.Egyébként a nönek(lánynak)nem kell magasnak lennie:)Én 163cm körül vagyok. 19/L
2012. júl. 16. 00:37
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Hát ő se egy égi meszelő! Mondd meg neki, h téged ez zavar! Ha nem érti meg, kalap & kabát! Amúgy is szerintem nagyon éretlen egy 16 éves csajhoz egy 14 éves fiú, ez ebből is látszik.
2012. júl. 16. 00:39
 3/16 anonim válasza:
70%

az az égő hogy ilyen veréb módon viselkedik örüljön hogy valaki szóba áll vele,ha meg gondja van a magasságoddal mondd meg neki akkor keressen mást

amúgy sztem pont jó így mert 166cm örülnie kéne hogy nem vagy magasabb az télleg gázabb lenne..

2012. júl. 16. 00:42
 4/16 anonim ***** válasza:
jaj gyerekek... ha felnőttek lesztek komolyabb problémáitok fognak adódni.
2012. júl. 16. 00:44
 5/16 anonim ***** válasza:
egy 14 éves taknyostól mit akarsz?
2012. júl. 16. 00:46
 6/16 anonim ***** válasza:

157 centi vagyok... soha senki nem szólogatott be a magasságom miatt:) Bár lehet azért, mert nem barátkozom ilyen hülyegyerekekkel. Ja, a barátom meg 192, és őt sem zavarja.

Egy 14 éves srác még nem érett egy kapcsolatra, ebből is látszik. Mióta vagytok együtt? Egyáltalán mit csináltok ti együtt? Az ilyen kisfiúknak még csak a szexen jár az eszük, meg a haverokon, komoly kapcsolatra még nemigen alkalmasak.

2012. júl. 16. 00:46
 7/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy nemkéne eggyütt lennem vele, meg nem is illünk össze de szeretem attol függetlenül h ilyen idióta:/
2012. júl. 16. 00:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyiktek sem érett egy komoly kapcsolatra..mit akartok? Jézus Isten.
2012. júl. 16. 01:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem érett még a gyerek. Azt ajánlom hogy legközelebb nálad idősebb fiút válassz barátnak.
2012. júl. 16. 09:29
 10/16 anonim ***** válasza:
mond neki h neked meg kicsi a kukid xD többet nem fog a magassággal zaklatni hidd el... amúgy meg csúfolódj vissza te is azért mondja h ezzel akar viccesen húzni téged vicceld meg te is mondj neki hasonlóan fárasztó és idegesítő dolgot ha a kukisat nem veted be xD
2012. júl. 17. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!