Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem bunkó?
16 éves lány vagyok, a barátom meg 14.
nem vagyok valami magas 162 cm a barátom meg 166 körül
és mindig beszól a magasságom miatt-.- eljön mellettünk egy néni és beszól h még a néni is magasabb nálam.énmeg mondtam neki viccböl h ha 8m-er magas lesz szóbase állok vele ő meg elkezdi h tök égő h 16 éves vagyok és ő magasabb..
és nemtom engem ez tök zavar.. de sztem még gázabb lenne h magasabb lennék..
az az égő hogy ilyen veréb módon viselkedik örüljön hogy valaki szóba áll vele,ha meg gondja van a magasságoddal mondd meg neki akkor keressen mást
amúgy sztem pont jó így mert 166cm örülnie kéne hogy nem vagy magasabb az télleg gázabb lenne..
157 centi vagyok... soha senki nem szólogatott be a magasságom miatt:) Bár lehet azért, mert nem barátkozom ilyen hülyegyerekekkel. Ja, a barátom meg 192, és őt sem zavarja.
Egy 14 éves srác még nem érett egy kapcsolatra, ebből is látszik. Mióta vagytok együtt? Egyáltalán mit csináltok ti együtt? Az ilyen kisfiúknak még csak a szexen jár az eszük, meg a haverokon, komoly kapcsolatra még nemigen alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!