Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt szerelmemen, akivel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt szerelmemen, akivel nem jöttem össze nem tudok kiigazodni. Szerintem szereti atársaságom, de sokszor bunkó, máskor jófej, néha meg tisztára félreérthető sms-eket küld. Szeretne tőlem valamit ez a rác?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,de én a helyedben megkérdezném.Akkor legalább tudod hányadán álltok:)Max azt mondja,hogy nem és akkor nem kell ezen gondolkodnod.Vagy azt mondja,igen és holnaptol te is boldogabb leszel.
2009. szept. 21. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ő maga sincsen tisztában vele, hogy mit akar. Vagy félreérthető jeleket küld, vagy te "fordítod" félre őket, de ha ez foglalkoztat, akár meg is beszélhetnéd vele.
2009. szept. 22. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ami ma tanultam kommunikáción, a kódolás-dekódolásban van itt a hiba szerintem is. Használd a rövid, de egyenes utat. Kérdezz rá! :)
2009. szept. 23. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Tipikusan a ne tudom mit akarok kategória.Azaz szeretne valamit,de van 1 ok vagy több ami/k miatt még visszafogja magát.
2009. szept. 24. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!