Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledhetnék egy olyan sráchoz, akinek van barátnője (kapcsolat elején vannak még), de félreérthető jeleket küld, talán tetszek neki? 16/L
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 23:55
1/13 anonim válasza:
Akinek van párja, ahhoz ne közelíts sehogy.
2/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az első válaszoló nyílvan azért adott ilyen értelmes választ, mert a kérdésedből látja, hogy te is egy f*sz vagy.
3/13 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj,ismeretlenül te ne állapítsd meg hogy én f*sz vagyok-e vagy sem...
2010. nov. 7. 00:37
4/13 anonim válasza:
sztem itt mindenki egy f*sz. xDDD
6/13 anonim válasza:
Hogyan közelíts?
Óvatosan!
Ha valaki egy kapcsolat elején áll,és már másfelé kacsingat,nem biztos,hogy hűséges típus....
7/13 anonim válasza:
Meg ne haragudj de ha az én kapcsolatomba akarnál bele rondítani...kb szétverném a fejed!
Az egyik leggusztustalanabb dolog!
Lehet csak Te érted félre azt hogy normális veled a srác!
8/13 anonim válasza:
Sztem nem rondít bele a kapcsolatba ha csávó is küldi a jeleket... nem vetette rá magát a kérdező meg erőszakoskodik a pasival!!! Két ember kell hozzá, nem? Mindegy.. Én a helyedben várnék, és majd úgyis kiderül h mi van.. :)
9/13 anonim válasza:
Ugyan már!Eleve le kellene sz.rnia azt aki nem szingli!
10/13 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok,feltettem egy kérdést,nem kell szitkozódni..:)
Eszem ágában sincs elszedni a csajától,maximum kivárom míg szakítanak..Azt kérdeztem hogyan közelíthetnék,nem azt hogy teperhetném le..Nagy különbség van a 2 között..
2010. nov. 9. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!