Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem bunkó?
16 éves lány vagyok, a barátom meg 14.
nem vagyok valami magas 162 cm a barátom meg 166 körül
és mindig beszól a magasságom miatt-.- eljön mellettünk egy néni és beszól h még a néni is magasabb nálam.énmeg mondtam neki viccböl h ha 8m-er magas lesz szóbase állok vele ő meg elkezdi h tök égő h 16 éves vagyok és ő magasabb..
és nemtom engem ez tök zavar.. de sztem még gázabb lenne h magasabb lennék..
...amúgy én is szoktam efféléket mondani a lányoknak 27 évesen de nem tudom nekem röhögnek rajta...
amúgy meg mi a f@sz? miért kell mindig mindenre azt mondani, hogy hagyd ott szakíts ha nem tetszik valami? miért nem ehet a problémákat megoldani vagy megbeszélni? ilyen mentalitás az elkényeztetett p*csákra jellemző akik megfutnak minden akadály elől aki ezt csinálja abból nem lesz jó társ barátságra se alkalmas feleségnek meg pláne nem... ezt ott a fenti emberkéknek mondom
köszi a válaszokat:) egyébként énis csak röhögni szoktam rajta.. csak akkor vettem komolyan amikor full komolyan elkezdi h: k*rvagáz..
akkor kiakadtam:s
Csajban sose jó ha magas ha így maradsz se túl nagy probléma.. :) Ugyhogy ezen kár agyalnod csak ökörködik ezzel mert harapsz rá ezért. :D
Addig se unatkoztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!