Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nagyon bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon bunkó?

Figyelt kérdés

Külföldre költöztem és emiatt gimis harmadikos vagyok (19 évesen) mert halasztanom kellett. Néha mikor a suliról van szó, vagy hogy most (kivételesen) kaptam egy rossz jegyet, elkezd engem ócsárolni a barátom (már napok óta folyamatosan) hogy hát már amúgy is rég be kellett volna fejeznem a sulit, és hogy itt vagyok ennyi idősen érettségi nélkül. Ezerszer elmondtam neki hogy ez engem bánt (NEM IGAZ HOGY NEM FOGJA FEL) és ne mondja, de úgy látszik hogy le se fos.sa..

Ma megint elkezdte és most már csúnyán odaszóltam, hogy fogja be a pofáját, erre elkezdett visszabeszélni, hogy engem ez miért bánt meg mit zavar, és mint ha mi se történt volna meg neki állt volna feljebb elkezdett pillázni, hogy hát ő nem mondott semmi rosszat, ez így van és kész... Fel tudtam volna pofozni.

2012. dec. 10. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elhagynám. Ismétlem: ÉN.
2012. dec. 10. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretek valakit nem mondok neki olyat, amivel tudom, hogy megbántom. Így vagy nem szeret, vagy akkora bunkó, hogy nem érdekli, hogy bánt.

Egyik sem szerencsés!

2012. dec. 10. 21:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szeret, egyébként nem szokott ilyen lenni, csak nem tudom..néha komolyan úgy rá tör a bunkózás, hogy fel sem fogja miket mondd....leraktam..(szkájpotunk) gondolom még most ő van megsértve.
2012. dec. 10. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonlóért felpofoztam a párom, DE nem elsőre. Úgy kb 2 év alatt se értette meg, h ez vagy az a kijelentés bánt, mondtam szépen, szebben, csúnyán, csúnyábban. Pofon használt! nem vagyok rá büszke, de hát ha direkt idegel...
2012. dec. 10. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
mondd neki hogy szereted ha őszinte, csak ne napi szinten mondja el mindig ugyan azt és hogy vegyen vissza. Szerintem nem azzal van amit mondd, hanem azzal ahogyan mondja.
2012. dec. 10. 21:57
 6/12 A kérdező kommentje:
De erről már beszéltünk korábban is...végigkísérte ezt a részét az életemnek..azt nem értem minek mondogatja?? most ezen tudok változtatni? nem...így alakult..nem értem komolyan
2012. dec. 10. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd hogy kialakuljon nála, hogy veled lehet így bánni következmények nélkül, mert egy idő után az ilyen dolgok rögzülnek.
2012. dec. 10. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon bunkó. Az "őstulok" szó jutott eszembe róla
2012. dec. 10. 22:26
 9/12 anonim válasza:
0%

úgy adod elő itt a népnek, mintha én ezt lenézően mondtam volna, hogy Te milyen iskolázatlan vagy... pedig ez 1általán nem így volt...tudod, h én így szoktam poénkodni, hogy full komolyan előadom magam

persze, h csak lesek, h mit vagy besértődve, mikor semmi bántó szándékom nem vlt vele

nem szoktál rossz jegyet kapni, mst kaptál, én meg viccet akartam csinálni a helyzetből

hello world!

2012. dec. 10. 22:30
 10/12 A kérdező kommentje:
én meg hopp nem is Szeretlek..ja csak vicceltem. elfelejtettem nevetni. nem gondolom h lenézel, vagy hogy iskolázatlan vagyok de jesszus vedd már észre. ne nekem kelljen már még magyarázkodni ezután. nem egyszer lettél figyelmeztetve hogy ne mondd.
2012. dec. 10. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!