Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon bunkó?
Külföldre költöztem és emiatt gimis harmadikos vagyok (19 évesen) mert halasztanom kellett. Néha mikor a suliról van szó, vagy hogy most (kivételesen) kaptam egy rossz jegyet, elkezd engem ócsárolni a barátom (már napok óta folyamatosan) hogy hát már amúgy is rég be kellett volna fejeznem a sulit, és hogy itt vagyok ennyi idősen érettségi nélkül. Ezerszer elmondtam neki hogy ez engem bánt (NEM IGAZ HOGY NEM FOGJA FEL) és ne mondja, de úgy látszik hogy le se fos.sa..
Ma megint elkezdte és most már csúnyán odaszóltam, hogy fogja be a pofáját, erre elkezdett visszabeszélni, hogy engem ez miért bánt meg mit zavar, és mint ha mi se történt volna meg neki állt volna feljebb elkezdett pillázni, hogy hát ő nem mondott semmi rosszat, ez így van és kész... Fel tudtam volna pofozni.
Ha szeretek valakit nem mondok neki olyat, amivel tudom, hogy megbántom. Így vagy nem szeret, vagy akkora bunkó, hogy nem érdekli, hogy bánt.
Egyik sem szerencsés!
úgy adod elő itt a népnek, mintha én ezt lenézően mondtam volna, hogy Te milyen iskolázatlan vagy... pedig ez 1általán nem így volt...tudod, h én így szoktam poénkodni, hogy full komolyan előadom magam
persze, h csak lesek, h mit vagy besértődve, mikor semmi bántó szándékom nem vlt vele
nem szoktál rossz jegyet kapni, mst kaptál, én meg viccet akartam csinálni a helyzetből
hello world!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!