Csak szerintem bunkó tahó az emberek 90%-a?
Képtelenség egy napot úgy végigélnem, hogy ne találkozzak minimum 5 olyan szintű fa**kalappal, akiktől kihullik a hajam.
Valamit nem jól csinálok?? :D
:D
Egyirányú utcában a hangosbemondó figyelmezteti az autósokat: fokozott figyelmet kérünk, egy autó szemben halad a forgalommal.
Egyik vezető: egy a fenét, mind szembemegy.
Igen, csak szerinted. Lehet, hogy nem tudsz az embereknek (vagy az emberektől..) semmit elnézni..megbocsátani: Lehet, hogy - ha valamiért kellemetlenül reagálnak - nem fut át rajtad: "vajon milyen nyomasztó gondjai lehetnek, hogy így "letámadott"..mi törhette meg ennyire?" Vajon adsz-e másnak (teljesen spontán módon) egy kedves gesztust, egy futó mosolyt? Nem elutasító-e a mimikád (anélkül, hogy akarnád)?
Mindezt csak azért kérdezem, mert magad is azt írtad: "Valamit nem jól csinálok?" Nem mondom, hogy igen..csak ilyeneken gondolkodtam.
Off :Utolsó akkor ezek szerint ő az egészet csak képzelte hogy az emberek bunkóznak vele .Miért legyen ő kedves azzal az emberel aki bunkózik vele ?
Kérdező :Sajnos hogy az emberek másokon vezetik le a feszültségeiket . Az utolsó a példa erre .Ez ellen nem tudsz mit tenni .Nálunk is nincs olyan hogy valaki be nem szólna a másiknak akármilyen kedvesen szólsz is hozzá.
(Valójában nem) Off:
Kedves előző válaszoló! Én nem vagyok példa semmilyen feszültség-levezetésre. Olvasd el mégegyszer, mit írtam.
A Kérdező a következőt mondja: "Valamit nem jól csinálok?"
Próbáltam vele együtt gondolkodni. Feltettem a kérdést: hátha azért reagálnak nyersen és rosszul bizonyos emberek, mert abban a pillanatban a Kérdező arca zárt, barátságtalannak tűnik a mimikája, sugárzik róla, hogy nem szeretne kontaktust teremteni (mert esetleg személyes oka van rá: gondok, rossz hangulat, stb.) Ezt sokszor észre sem vesszük magunkról. A másik azonban igen, és türelmetlenül, udvariatlanul "esik nekünk". Ritka eset, hogy - ha egy mosolyt vagy kedves gesztust nem sajnálunk - elutasítóak velünk az emberek. Ennyit akartam mondani - rendkívül szelíden és segítő szándékkal.
Nos ebben a helyzetben én vagyok az eladó :) És az ügyfél az hát had ne részletezzem.
De ez miatt végképp nem éri meg nyakra mtámadni, a kommentekért kössz, és maradjunk annyiban, hogy sajnálatosan bunker a jónép zöme.
Majd keresünk mi magunknak olyan társaságot, amilyet érdemes :)
Üdv.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!