Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem bunkó tahó az...

Csak szerintem bunkó tahó az emberek 90%-a?

Figyelt kérdés

Képtelenség egy napot úgy végigélnem, hogy ne találkozzak minimum 5 olyan szintű fa**kalappal, akiktől kihullik a hajam.

Valamit nem jól csinálok?? :D

2011. nov. 25. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress másik munkát. :D
2011. nov. 25. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:

:D

Egyirányú utcában a hangosbemondó figyelmezteti az autósokat: fokozott figyelmet kérünk, egy autó szemben halad a forgalommal.

Egyik vezető: egy a fenét, mind szembemegy.

2011. nov. 25. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, csak szerinted. Lehet, hogy nem tudsz az embereknek (vagy az emberektől..) semmit elnézni..megbocsátani: Lehet, hogy - ha valamiért kellemetlenül reagálnak - nem fut át rajtad: "vajon milyen nyomasztó gondjai lehetnek, hogy így "letámadott"..mi törhette meg ennyire?" Vajon adsz-e másnak (teljesen spontán módon) egy kedves gesztust, egy futó mosolyt? Nem elutasító-e a mimikád (anélkül, hogy akarnád)?

Mindezt csak azért kérdezem, mert magad is azt írtad: "Valamit nem jól csinálok?" Nem mondom, hogy igen..csak ilyeneken gondolkodtam.

2011. nov. 25. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Off :Utolsó akkor ezek szerint ő az egészet csak képzelte hogy az emberek bunkóznak vele .Miért legyen ő kedves azzal az emberel aki bunkózik vele ?

Kérdező :Sajnos hogy az emberek másokon vezetik le a feszültségeiket . Az utolsó a példa erre .Ez ellen nem tudsz mit tenni .Nálunk is nincs olyan hogy valaki be nem szólna a másiknak akármilyen kedvesen szólsz is hozzá.

2011. nov. 26. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:

(Valójában nem) Off:

Kedves előző válaszoló! Én nem vagyok példa semmilyen feszültség-levezetésre. Olvasd el mégegyszer, mit írtam.

A Kérdező a következőt mondja: "Valamit nem jól csinálok?"

Próbáltam vele együtt gondolkodni. Feltettem a kérdést: hátha azért reagálnak nyersen és rosszul bizonyos emberek, mert abban a pillanatban a Kérdező arca zárt, barátságtalannak tűnik a mimikája, sugárzik róla, hogy nem szeretne kontaktust teremteni (mert esetleg személyes oka van rá: gondok, rossz hangulat, stb.) Ezt sokszor észre sem vesszük magunkról. A másik azonban igen, és türelmetlenül, udvariatlanul "esik nekünk". Ritka eset, hogy - ha egy mosolyt vagy kedves gesztust nem sajnálunk - elutasítóak velünk az emberek. Ennyit akartam mondani - rendkívül szelíden és segítő szándékkal.

2011. nov. 26. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Hiába magyarázkodsz akkor is tény hogy mindenhol vannak bunkó emberek akikkel akármilyen kedvesen beszélsz akkor is találnak támadási felületet.És ez minden emberre igaz hogy ha az eladó is meg a buszsofőr is kedvesebb lenne és nem ez az életuntság látszik rajtuk és ebből adódóan beszólogatnak akkor lehet is kedvesebben szólók és lehet hogy még rá is mosolygok.
2011. nov. 26. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is!
2011. nov. 26. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Nos ebben a helyzetben én vagyok az eladó :) És az ügyfél az hát had ne részletezzem.

De ez miatt végképp nem éri meg nyakra mtámadni, a kommentekért kössz, és maradjunk annyiban, hogy sajnálatosan bunker a jónép zöme.

Majd keresünk mi magunknak olyan társaságot, amilyet érdemes :)

Üdv.!!!

2011. nov. 27. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!