Szerintetek McQueen és Eintsein ugyanakkora emberek? Mármint, hogy szerintem ugyanakkorát alkottak, de ti ezt hogyan gondoljtáok? (Kérem, hogy ide csak azok válaszoljanak, akik ismerik McQueen-t, és tudják, hogy ki ő)
Eléggé más terület a kettő.
Tetszenek McQueen ruhái, de nem állna meg a világ ha megszűnne a McQueen divatház.
Einstein nélkül nehezebb dolgunk lenne. Annyi mindenhez használják fel az elméleteit... Most így a műholdas helymeghatározás ugrik be elsőként.
01:08
"Einstein gyökeresen megváltoztatta a fizikát, és vele együtt az emberek világképét"
Nem változtatta meg gyökeresen a fizikát, az emberek világképét meg végképp nem. De egyébként óriási ember volt.
Ha tanulmányozod a relativitáselmélet történetét, akkor egyszerre két tény derül ki világosan: az egyik Einstein nagyszerűsége, a másik annak a mítosznak a hamissága, hogy gyökeres fordulat történt volna.
Einstein alakja azért emelkedik ki ebből a történetből, mert ő elegánsan és az egészet megértve összegezte azt, amit előtte már 10-20 év óta a legkülönfélébb fizikusok pedzegettek, de egészében nem láttak át.
McQueen meg tényleg egy hangya :))
Bocs hogy megszegem a szabályaid. Azt hittem Steve McQueen.
Egyértelmű, hogy nem lehet összehasonlítani Einsteinnel. Fényévekre lehetnek egymástól(Einstein javára). Életemben nem hallottam McQueen divattervezőről. És szerintem az emberek 80% így lenne ezzel.
Vagy várj, azt írod "Eintsein", azt meg megint nem ismerem, ő is vmi ruhás, vagy elírtad a zseni nevét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!