Miböl élnek, vagy honnan van pénzük a Jehova tanui vezetöinek, ha állitólag nem fogadnak el pénzt? (fizetést, mint a papok) És az ugynevezett királyság termet miböl épitik és miböl tartják fent? Ha lehet, ne elvakult Jehova tanui válaszoljanak!
szerintem a Tanúknak kötelező befizetni fizetésük valamennyi részét. Mert nincs rá szükségük szabadidejükben úgyis az utcát róják.
Szerintem a Jehova Tanúk alapítója kézenfogva egy másikkal meg is írta feketén fehéren a meggazdagodásnak leggyorsabb és legegyszerűbb módja: alapíts egyházat, magyarázd a Bibliát és a hívőktől meg kérj pénzt. Sokan hiszik, hogy a mennyországba vonat visz, amire jegyet kell váltani előre pénzért. Nemcsak a Jehovák, hanem általában a hívők. Perselypénzzel, adóval stb.
Ez egy nagyon jó kérdés, mert tőlem kb 50 méterre is van egy "templomuk". Még jó hogy nincs harang. :D
Szerintem jó dolog, ha az ember hisz valamiben, mert ad egy (ki)tartást is, de kihasználni az embert az már egy másik kérdés.
Amúgy kérdésre a válasz: nézd meg a South Park egyik részét. A mormonokról szól! :D :D
Jehova tanuja vagyok és nem elvakult. A Királyságtermek világszerte épülnek a tanuk adományaiból. Nincs arra törvény
,hogy kinek mennyit kell adnia.
Aki tud angolul, az megkapja itt a válaszokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!