Csak szerintem hülyeség az, hogy az emberek (inkább fiatalok) "csoportokba" sorolják magukat?
Pl. rocker, emo, punk, meg ilyen hülyeségek.. Attól, mert valaki rockzenét hallgat, attól miért kell neki fekete cuccban járnia, és miért kell azt mondani, hogy ő hú de mekkora király, mert rocker.. Sok ember van, aki ilyen zenét hallgat, mégsem csinál magából hülyét, és öltözik talpig feketébe, meg néz ki úgy mint egy állat. (Tudom, mindig vannak kivételek, szóval azok a bizonyos "rockerek", akik normálisan néznek ki, nem rájuk vonatkozik.) De nem csak ők, hanem pl az emosok. Valaki kitalálta ezt a hülyeséget, hogy emo, és most sokan vannak, akik ezt nyomják. Jaj mert ők emosok, és akkor be kell festeni a hajukat 10 színűre, meg a fiúknak kifesteni a szemét, stb. stb. Egyébként, ha én felöltözök úgy, mint ők, feszülős kis színes répagatyuszba és hozzá nem illő felsőbe, és a hajam is 100 színű lesz, piercingek borítják az arcom, akkor én is emos leszek, vagy mi? Vagy ha rockzenét hallgatok minden nap, akkor rocker leszek?
Szerintem az egész egy nagy hülyeség.. Tök éretlennek tartom az ilyen csoportosítást.. Tudom, hogy pár embertől majd kapom az ívet, de remélem, vannak akik hasonlóan gondolkodnak..
Vélemények?
17/l
Szerintem is. Attól, hogy pl egy rock zenét kedvelő ember, vagy akár egy rap zenét kedvelő ember, személy jelmezbálosdit játszik, vagy ahogy mondani szoktam magára ölti a stílus sablonát, nem lesz különb ember.
Én személy szerint a rockzenét szeretem de lenézem az "atomrockereket".
17F
Szerintem két nagy csoport van. Az egyik én, a másik csoportba meg a többi ember van.
Illetve, van még egy aprocska 3. csoport. Annak a családom, és még pár ember a tagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!