Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem bunkó? vagy...

Csak szerintem bunkó? vagy egyáltalán nem így kéne viselkednie?

Figyelt kérdés
A volt barátommal 4 évig voltunk együtt,fél éve vagyunk külön és neki azóta van új barátnője. Engem nem érdekel a barátnője,nincs vele bajom leszarom h létezik. A volt pasim se kell már nekem,de az amit csinál kicsit rosszul esik. Néha még mindig át szokott jönni,ha vmi segítség kellene(PL: redőnyszerelés,vagy kölcsön adni pénzt-anyukámnak,vagy csak elvinni vmit vkinek akivel ő többször találkozik mint én. Ilyenkor mindig próbál tapogatni,meg mindig piszkál-az orrom a kezem vagy akármi,csak h hozzám érhessen. Persze nem szoktam hagyni mindig mondom neki h csesztesse a barátnőjét. Most hétvégén buliba voltam pár barátnőmmel,és ő is ott volt a barátnőjével,én oda köszöntem nekik mikor mentem el melleteük,ő nem szólt semmit. Mikor mentek haza pont kint álltunk az egyik barátnőmmelés még csak nem is köszönt.Velem együtt volt 4 évig,barátnőmet ismeri már gyerek kora óta,és mégis ugy csinál mint aki soha nem is ismert volna. Ez azért elég bántó sztem.
2010. márc. 15. 11:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a legjobb, ha meg tudnád vele szakítani a kapcsolatot teljesen.

Miért ő ad anyukádnak kölcsön pénzt? Nem tudnátok mástól kölcsönkérni? Ez így elég rossz, mert sakkban tarthat vele.

2010. márc. 15. 11:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a viselkedéssel csak alá támassza azt,hogy szerencséd van,hogy megszabadultál töle.

Voltam hasonló helyzetben,most egy tündéri férjem van és két lurkóm,jó az anyagi is.Ö meg sajnálni való életet él.

Mázlim volt,hogy vége lett akkor.

2010. márc. 15. 11:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem köszönt, mert ott volt a barátnő, és

a lány féltékeny rád. Aztán nem akart balhét. Szerintem.

Fogdos? azért mert hozzád ér? nem a seggedet meg a melledet taperolja nem? :) Lehet hogy tetszik neki hogy kis mimóza vagy és nyafogsz ha hozzád ér. :)

Nekem is van olyan volt barátom, akivel tartjuk a kapcsolatot, és szokott adni egy barackot a fejemre.

2010. márc. 15. 12:07
 4/15 A kérdező kommentje:

Megfogná a seggem ha hagynám,meg sokszor próbálja felhuzni a felsőm meg ilyenek,de nem hagyom. Én eddig úgy vettem észre h az új barátnő is szarik rám magasról(úgy ahogy én rá),tudjuk h ki a másik és ennyi.

Hát néha mikor anya pénzt kér tőle kölcsön fizuig,akkor szokott adni,és nem zsarol vele meg semmi mert ha megjön a fizetés akkor egyből vissza szokta kapni. Megsoksuzor ha tudom h jön direkt elhuzok orrhonról.

Csak idegesít h ilyen bunkó h még egy hello-t se bír kinyögni. Mint aki soha nem is ismert volna

2010. márc. 15. 12:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a tökéletes alkalom, hogy tudomást se vegyél róla, és megszabadulj tőle :)
2010. márc. 15. 12:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szakitsd meg teljesen vele a kapcsolatot!Ha tudod hogy ott van akkor kise menj a szobádból!

Lehet kiakarja használni az alkalmat a tapizáskor!De ne hagyd magad van neki nője fogdossa azt!

2010. márc. 15. 12:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. márc. 15. 12:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért nem köszön ilyenkor, mert úgy érzi, hogy ti nem viszonozzátok a szivességeit, valamiféle udvariassággal, ilyesmi?
2010. márc. 15. 12:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Szard már le,hogy köszön-e! Lépj tovább.

Jól teszed ha nem hagyod,ohgy úgy viselkedjen veled mint régen. De anyádnak is lehetne annyi esze,.hogy nem tőle kér kölcsön, hiszen téged hoz kellemetlen helyzetbe!!!

2010. márc. 15. 13:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát ha tudjuk akkor mi is szoktuk neki viszonozni a szívességet. Szóval nem értem miért ilyen. Egy hello-ba akkor se halt volna bele,szerintem. na mindegy.
2010. márc. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!