Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem bunkó? vagy...

Csak szerintem bunkó? vagy egyáltalán nem így kéne viselkednie?

Figyelt kérdés
A volt barátommal 4 évig voltunk együtt,fél éve vagyunk külön és neki azóta van új barátnője. Engem nem érdekel a barátnője,nincs vele bajom leszarom h létezik. A volt pasim se kell már nekem,de az amit csinál kicsit rosszul esik. Néha még mindig át szokott jönni,ha vmi segítség kellene(PL: redőnyszerelés,vagy kölcsön adni pénzt-anyukámnak,vagy csak elvinni vmit vkinek akivel ő többször találkozik mint én. Ilyenkor mindig próbál tapogatni,meg mindig piszkál-az orrom a kezem vagy akármi,csak h hozzám érhessen. Persze nem szoktam hagyni mindig mondom neki h csesztesse a barátnőjét. Most hétvégén buliba voltam pár barátnőmmel,és ő is ott volt a barátnőjével,én oda köszöntem nekik mikor mentem el melleteük,ő nem szólt semmit. Mikor mentek haza pont kint álltunk az egyik barátnőmmelés még csak nem is köszönt.Velem együtt volt 4 évig,barátnőmet ismeri már gyerek kora óta,és mégis ugy csinál mint aki soha nem is ismert volna. Ez azért elég bántó sztem.
2010. márc. 15. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Figyelj 100 %, hogy a barátnője miatt nem köszön. Attól, hogy nem tudsz róla még lehet féltékeny. Általában minden nő féltékeny, még ha nem is mutatja. Mi oka lett volna rá, ha egyébként meg hozzátok járál? Ez egyértelmű. Ja és tapasztalat beszél belőlem sajnos. Az én pasim is jóban volt az ex csajával, nagyon is, de ha én is ott voltam nem köszönt.
2010. márc. 15. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehàt összegezve:

1 azt àllítod, hogy az exed màr nem èrdekel tèged

2 Őt hívjàtok,ha a mamâdnak pènz kell

3 Őt hívjàtok, ha meg kell szerelni valamit

4 Őt hívjàtok,ha egy közös ismerősnek el akartok küldeni vmit

5 "vèletlenül" megjelensz pont ugyanazon a bulin, ahol Ő is ott van az ùj baràtnőjèvel...

...ès ezek utàn panaszkodsz, hogy a sràc viselkedèse zavar TÊGED?!

2010. márc. 16. 11:27
 13/15 A kérdező kommentje:

kedves utolsó:

1.,Tényleg nem érdekel az exem

2.,Én hiába mondom h ne tőle kérjünk pénzt,és meg is próbálunk mástól kérni de sajnos nem tudunk. Én ilyenkor általába ki maradok ezekből a dolgokból,em is szoktam ottohn lenni(de a legtöbb esetben meg szokott várni amig hazaérek)

3., tőle kérdeztük h nem e tud szerelő számot,és megkérdezte h megcsinálja e mert tudja h nem ugy állunk anyagilag h még szerelőt is fizessük

4., Nekem aza közösö ismerős nagyon nem esik ótba,ő meg napi szintem találkozik vele. oda adtam neki megköszöntem,és elköszöntem tőle. Részemről ennyi volt.

5. "véletlenü" azt a szórakozóhelyet ő amig mi együtt voltunk soha nem szerette, Miután szakítottunk én továbbra is lejártam,az utobbi 2 hónapba szokott ott megjelenni,igaz eddig egyedül

na,ne hogy már én ne járjak miattuk szórakozni?

És igen zavar h nem bírt kinyögni egy nyomi hello-t,mikor én mikor megláttam őket jó hangosan odaköszöntem h SZIASZTOK! Ő meg úgy csinál mint aki soha nem is ismert volna. Szerintem ez bunkóság.

Namindegy,befejeztem. csak kiváncsi lettem volna h éán reagálom e tól,vagy más is ugy gondolná h bunkó volt.

2010. márc. 16. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Te reagálod túl.Még mindig ezzel foglalkozol.

És tanulj meg magyarul!

2010. márc. 16. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát mindenképpen beszélj vele,hogy állítsa le magát,ti már lezártátok a múltat,haggyon téged békén élni,te sem piszkálod őket,ő se tegye ezt. Köszönni lehet,barátság megmaradhat,de ne legyen több,ha te sem szeretnéd!
2010. márc. 22. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!