Csak szerintem bunkó? vagy egyáltalán nem így kéne viselkednie?
Tehàt összegezve:
1 azt àllítod, hogy az exed màr nem èrdekel tèged
2 Őt hívjàtok,ha a mamâdnak pènz kell
3 Őt hívjàtok, ha meg kell szerelni valamit
4 Őt hívjàtok,ha egy közös ismerősnek el akartok küldeni vmit
5 "vèletlenül" megjelensz pont ugyanazon a bulin, ahol Ő is ott van az ùj baràtnőjèvel...
...ès ezek utàn panaszkodsz, hogy a sràc viselkedèse zavar TÊGED?!
kedves utolsó:
1.,Tényleg nem érdekel az exem
2.,Én hiába mondom h ne tőle kérjünk pénzt,és meg is próbálunk mástól kérni de sajnos nem tudunk. Én ilyenkor általába ki maradok ezekből a dolgokból,em is szoktam ottohn lenni(de a legtöbb esetben meg szokott várni amig hazaérek)
3., tőle kérdeztük h nem e tud szerelő számot,és megkérdezte h megcsinálja e mert tudja h nem ugy állunk anyagilag h még szerelőt is fizessük
4., Nekem aza közösö ismerős nagyon nem esik ótba,ő meg napi szintem találkozik vele. oda adtam neki megköszöntem,és elköszöntem tőle. Részemről ennyi volt.
5. "véletlenü" azt a szórakozóhelyet ő amig mi együtt voltunk soha nem szerette, Miután szakítottunk én továbbra is lejártam,az utobbi 2 hónapba szokott ott megjelenni,igaz eddig egyedül
na,ne hogy már én ne járjak miattuk szórakozni?
És igen zavar h nem bírt kinyögni egy nyomi hello-t,mikor én mikor megláttam őket jó hangosan odaköszöntem h SZIASZTOK! Ő meg úgy csinál mint aki soha nem is ismert volna. Szerintem ez bunkóság.
Namindegy,befejeztem. csak kiváncsi lettem volna h éán reagálom e tól,vagy más is ugy gondolná h bunkó volt.
Te reagálod túl.Még mindig ezzel foglalkozol.
És tanulj meg magyarul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!