Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a bajotok a Rocker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a bajotok a Rocker fiúkkal?

Figyelt kérdés
Volt már 2-3 komolyabb kapcsolatom és ezelőtt is rocker voltam de mostanában kezdtem el növeszteni a hajam (most vállig ér), többek között az utolsó barátnőm azt mondta ezért szakított velem.Nektek mi a véleményetek erről csajok?

2012. dec. 10. 17:13
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
79%
Mi baj lenne? Nincs is annál jobb, mint amikor úgy Istenesen beletúrsz egy pasi hajába!!!! XDDDD de most komolyan: nekem például nagyon bejönnek az ilyen srácok! Amúgy te hány éves vagy és hol laksz? 14/L
2012. dec. 11. 14:50
 32/38 A kérdező kommentje:
16, és békés megye és azt most konkrétan itt nem mondom meg, írj egy üzenetet!:)
2012. dec. 11. 15:59
 33/38 anonim ***** válasza:

29. vagyok

Én 15L ugyancsak Békés megye :D

2012. dec. 11. 20:09
 34/38 anonim ***** válasza:
nekem nincs bajom a rock zenével sőt én is azt hallgatok, de a vállig érő hajú pasik nem igazán az eseteim :S
2012. dec. 14. 19:01
 35/38 A kérdező kommentje:
Úgy látom nagyjából döntetlenre álltok a hosszú haj/rövid haj terén:D Köszönöm a válaszaitokat!:)
2012. dec. 15. 12:33
 36/38 anonim ***** válasza:
Őszintén ez a sok rocker lány aki ide összegyűlt! Hol vagytok, Hol lehet veletek ismerkedni? Hol találok ilyet? Mert itt Miskolcon nem találok senkit:S pedig ez volt az Acélváros. Egyedül tengődöm a régen hosszú hajú barátaim is levágatták a hajukat. Úgymond kinőttek belőle. Hol az a lány aki felülne mögém a motorra, Hol az a lány aki eljönne velem koncertre? Egy 19 éves miskolci srác....
2013. jan. 27. 14:03
 37/38 A kérdező kommentje:
Barátom, koncerteket tudok ajánlani, az utóbbi időben volt ért egy pár kellemes csalódás e téren, úgyhogy koncertek, pubok, rendezvények
2013. febr. 26. 21:12
 38/38 anonim válasza:
Én oda vagyok a Rockerekét és ha egy srácnak hosszabb haja van az egyáltalán nem zavar. :D szerintem sexi
2014. febr. 10. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!