Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a bajotok a Rocker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a bajotok a Rocker fiúkkal?

Figyelt kérdés
Volt már 2-3 komolyabb kapcsolatom és ezelőtt is rocker voltam de mostanában kezdtem el növeszteni a hajam (most vállig ér), többek között az utolsó barátnőm azt mondta ezért szakított velem.Nektek mi a véleményetek erről csajok?

2012. dec. 10. 17:13
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

8!

Nem baj ha szolid az öltözködésed, mindegy mi ha jól áll az nem lényeg a felfogásom szerint..a másik meg a rövid haj kimondottan nem áll jól, szerintem

2012. dec. 10. 17:25
 12/38 anonim ***** válasza:
61%

[link]

[link]

Kíváncsi lennék, ki szerint nem férfias ez a megjelenés pl...A hajukat meg sok lány megirigyelhetné :)

Nem mondom persze, hogy csak ez férfias (nekem mondjuk igen), de sztereotípiák alapján nyilatkozni...Nevetséges.

13/38 anonim ***** válasza:
Jó de azt sem várhatod el hogy így minden nőnek tetszened kell.
 14/38 anonim ***** válasza:
88%

1. le nem herészeld vágni a hajadat!

a hosszúhajú srácok zömében nagyon is jól nének ki.

2. valószínűleg rossz helyeken jársz.

3. nekem nincs semmi bajom a rocker srácokkal :) sőt, csak is azok tetszenek, mivel én is ilyen körökben mozgok.

19/L

2012. dec. 10. 17:28
 15/38 anonim ***** válasza:

14-es, te meg elég primitív vagy, de végül is mindegy...

A kérdező meg nyilván nem várja el, hogy mindenkinek tetsszen, én nem látom, hogy ilyet írt volna.

A barátnőd meg nagyon szerelmes lehetett, ha emiatt szakított veled, no comment.

Mint írtam, én hosszú haj párti vagyok, de ha a párom gondolna egyet, és leborotválná, attól még ugyanúgy szeretném.

2012. dec. 10. 17:28
 16/38 anonim ***** válasza:
*merészeld XD
2012. dec. 10. 17:29
 17/38 A kérdező kommentje:

13!

Nem várom el csak az összes haveromnak (mind hosszú hajú rocker) van barátnője de mivel nem egy helyen lakunk ezért fur hogy ott nincsenek ahol én lakok..

2012. dec. 10. 17:30
 18/38 A kérdező kommentje:

16

Lehet rossz számot írok előre is bocsi!:D

Igen azonnal is nem merészelem, mi több eszemben sincs! Nem tudom hogy koncereteken kívül hol találkozhatok még hasonló ízlésű lányokkal de amire tudok elmegyek..szerencsére midnen hétvégén vagy valamilyen program úgyhogy szerecsésnek mondhatom magam

2012. dec. 10. 17:33
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
őszintén én odavagyok a rockerek ért szerintem szexi :-)
2012. dec. 10. 17:34
 20/38 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, kedves utolsó, de azt hiszem eltértünk a tárgytól :)

Nem kell egymást térítgetni, szar is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. A kérdező sem ezért tette fel a kérdést...

2012. dec. 10. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!