Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék helyes orvostanhallgató fiúkkal?
Nekem volt már orvos udvarlóm.
Buliban ismertem meg.
Ne akarj magadnak orvosist, beképzeltek, törtetőek, nem foglalkoznak a párjukkal, nem alkalmazkodnak, stb...
Üdv: egy orvostanhallgató lány
A #8-as kolleginát már "felpróbálta" mind a négy orvosi egyetem összes medikusa az összes évfolyamról, hogy ilyen határozott, általános érvényességű véleményt tud megfogalmazni az összes hímnemű hallgatóról? Amennyiben igen, akkor fogadja őszinte gratulációm!
A kérdésre is válaszolva: az orvosi egyetem környéki kocsmákban jó eséllyel bele lehet futni néhányba. Továbbá, sok szórakozóhelyen van "kar specifikus est", például egyik héten BTK, másikon TTK, majd ÁOK és így tovább. Értelemszerűen az ÁOK-s szakesten van a legtöbb orvostanhallgató.
Ha nem vagy nagy bulizós (és amúgy se járnak sokan rendszeresen partyzni, max. alkalmanként) akkor még ott van a könyvtár, ingyenes szűrőnapok, egyetem környéki futó-, sportpályák (bár, így a tél közeledtével ezek nem játszanak).
Semmi baj az orvostanhallgatókkal!
Mondtam, volt egyszer nekem is :D Vele nem jöttem ki jól, de ettől még a többivel az ég világon semmi gond nincs, ismerkedj velük nyugodtan.
Értelmiségi, jó fej társaság. Egyetlen beképzeltet sem ismerek, nem tudom ezt sokan miért gondolják. Vagy csak engem tisztel kivételesen az összes.
Akkor viszont én leszek beképzelt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!