Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a bajotok a Rocker fiúkkal?
Figyelt kérdés
Volt már 2-3 komolyabb kapcsolatom és ezelőtt is rocker voltam de mostanában kezdtem el növeszteni a hajam (most vállig ér), többek között az utolsó barátnőm azt mondta ezért szakított velem.Nektek mi a véleményetek erről csajok?2012. dec. 10. 17:13
1/38 anonim válasza:
A zenével nincs baj csak ha már úgy nézel ki az a baj.
2/38 A kérdező kommentje:
Speciel én nem vagyok igénytelen, a hajam csak koncerten van kiengedve egyébként mindig felkötöm (suliba nem szeretik a tanárok:D), a cuccaim azok változatosak de iskolába megint csak nem bőrnadrágokba járok.
2012. dec. 10. 17:17
3/38 anonim válasza:
akkor egyértelmű h a külsőd lett a gond
4/38 anonim válasza:
figyelj!csaj vagyok:P vágasd le a hajad [link] és zselézd fel vmi iylemsire;)
5/38 anonim válasza:
Kialakult egy kép a rockerekről azért.
Ügy hosszú zsíros ápolatlan haj,vékony alkat.fekete cuccok stb...
6/38 anonim válasza:
a zenével nincs baj mert az k*rva joo*-* de ne nézzél ki az a csajoknak nem jön be;) 4.-dik voltam:$
7/38 A kérdező kommentje:
4-es!
Bocsi ez nem fog menni..azt az egyet nem engedemXD Zsíros haj: Szerencsére nem zsírosodik a hajam, igaz nem vagyok túl nagydarab de annál többet sportolok, festeni az életben nem fogom magam. Szerintetek ez a kép a rockerekről nem az ilyen tokio hotel meg ezek miatt alakult ki?Például az még fiú szemmel is okádék.
2012. dec. 10. 17:20
8/38 anonim válasza:
Abszolút semmi, sőt :)
Mindig is a rockerekhez vonzódtam (én is az vagyok, bár az öltözködésem elég szolid, de nem is az a lényeg).
A hosszú hajat is nagyon szeretem.
9/38 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson levágatni, hagyd meg, legalább félhosszúra, vagy növeszd ameddig szeretnéd, csak ne vágasd le!
10/38 A kérdező kommentje:
8-9!
VÉGREE:DDSajnos a lakóhelyemen nem sok az ilyen felfogású lány..
2012. dec. 10. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!